Ikraam

zwolle | 35 jr

Creatief Buitenmens Spelletjesliefhebber lekkere hapjes maken, dansen.

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Ikraam


  • zwolle, wijk holtenbroek
  • 35 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder
  • ViaViela Vakopleiding

Ikraam:

Zorgzaam, spontaan en makkelijk met omgaan.

Als moeder ben ik zelf van natuur zorgzaam en vind mijn plezier in het zorgen en helpen van iedereen die zorg en aandacht nodig heeft vooral kinderen. Naast het opvoeden van mijn eigen drie kinderen, heb ik ervaring met het oppassen van de kinderen van mijn vriendinnen. Ik vind dat kinderen de nodige aandacht en plezier moeten hebben. Daarnaast ben ik iemand die de verantwoordelijkheid neemt. Ik heb op dit moment verschillende leeftijden oppaskinderen 0 tot met 12 jaar. Het lijkt mij erg leuk om met de kinderen leuke dingen te gaan doen.

zwolle

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: € 5,70 per kind
  • Flexibele opvangdagen
  • . . .

Opvangdagen


Recensies van ouders


Ali en Parisa

We kennen Ikraam al 3 jaar als een liefe zus voor ons en een moeder voor mijn dochter. zij voelt en doet altijd best . Bedankt voor de steun en liefde . bedankt voor de goede zorg en hulp . bedankt voor gezilligheid en aanwezigheid ,  in alle jaren.


Hairik en Jani

Onze gast ouder ikraam is al 4 jaar als een tweede mama voor onze kinderen. Ze is heel erg zorgzaam, attent en liefdevol.Haar gast kinderen zijn heel erg belangrijk voor haar en geef ieder kind het aandacht die ze nodig hebben.De kinderen zijn dol op de themaweken en boekenlezen elke middag.


Rosier Hope

Top gast ouder. Ikraam is een gastouder die letterlijk en figuurlijk met haar hart werkt. Mijn kinderen gaan heel graag naar Ikraam toe en houden van haar. Ook voor advies omtrent de kinderen kan ik altijd bij Ikraam terecht. Ze is een open oprechte en zorgzame vrouw en ben erg dankbaar voor haar.


Suzanne Tingen

Jaella is alweer 6 jaar bij ikraam ze kwam als eerste oppas kindje, en ze heeft nu veel kindjes wat ze ook verdiend.We voelden ons vanaf de eerste minuut thuis daar. Het is super fijn om je kind met het volste vertrouwen te kunnen weg brengen. Ze staat altijd voor ons klaar. Ze doet veel leuke dinge

Opleidingen


Ervaringen


  • Meer dan 7 jaar ervaring als gastouder