Kajatu

zwolle | 36 jr

Creatief Sportief Muzikaal Buitenmens Spelletjesliefhebber

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Kajatu


  • zwolle, wijk holtenbroek
  • 36 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder
  • ViaViela Vakopleiding

Kajatu:

lief, rustig , creatieve en betrouwbare vrouw

Ik ben gastouder geworden, omdat ik het leuk vind om met kinderen om te gaan. Voor mij is het belangrijk om een kind veel aandacht te geven, een fijne plek te bieden en ze met liefde te behandelen. Naast het opvoeden van mijn eigen kinderen heb ik ook bij de peuterspeelzaal en de kinderopvang gewerkt. Opvangdagen zien er voor mij uit als creatieve dagen, met activiteiten zoals boekjes lezen, naar de speeltuin, naar de kinderboerderij, spelletjes doen, en nog veel meer!

zwolle

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: € 5,50 per kind
  • Flexibele opvangdagen
  • . . .

Opvangdagen


Recensies van ouders


Julia & Ronnie

Onze zoon komt nu bijna twee jaar bij Kajatu. Hij gaat altijd graag naar Kajatu. Kajatu doet altijd veel met de kinderen zoals knutselen en spelletjes. Ook is Kajatu erg flexibel met extra opvang in overleg dit is zeer prettig. Kajatu is ook heel lief en oprecht echt een aanrader.


Marije

Ons zoontje kijkt altijd graag de kat uit de boom en heeft tijd nodig om zich op zijn gemak te voelen. Bij Kajatu was hij echter meteen ontspannen. Waarschijnlijk komt dit door haar rustige uitstraling. Kajatu is een ontzettend lieve, meedenkende gastouder en wij zijn dan ook erg blij met haar!


Seferlino

Sinds ik mijn kinderen 1 tot soms 2x p.w. bij haar breng zijn mijn kinderen erg dol op haar en haar partner Barry.Ze is altijd correct en beleefd en staat altijd voor ons klaar. Kajatu is erg betrouwbaar en oprecht eerlijk. Een aanrader!!


Lijsje Kuakuvi

Wij ervaren Kajatu als een lieve, betrouwbare en meedenkende gastouder. we laten ons zoontje met een gerust hart bij haar achter!


Hana Rashid

Mijn dochters gaan met veel plezier naar gastouder Kajatu. Ze is bijzonder lieve mens, flexibel en meedenkend, ik heb geluk om haar te mogen hebben als gastouder voor mijn meisjes. Kortom, een gastouder waar u met gerust hart uw kinderen achter kunt laten.

Opleidingen


Ervaringen


  • Ongeveer 18 jaar ervaring als gastouder