8 juli 2019

ViaViela verwelkomt twee nieuwe franchisenemers

Met trotst verwelkomt ViaViela twee nieuwe franchisenemers; Ingrid Jackson en Marleen de waal. Zij volgden drie maanden lang een persoonlijk opstarttraject voor het runnen van een eigen ViaViela-vestiging. Ingrid en Marleen zijn er klaar voor!

Ondersteuning ViaViela

Sinds 1 juni is Ingrid Jackson als franchisenemer begonnen voor ViaViela in de regio Sneek. Marleen de Waal is per 1 juli het gezicht van ViaViela in de regio Arnhem. Ze bruisen van de energie om aan de slag te gaan met een eigen gastouderbureau.

Franchisenemer Ingrid: “Ik kijk uit naar het moment dat ik de ouders, kinderen en gastouders in mijn regio ga ontmoeten. Al ben ik wel ontzettend blij met dit traject. Dankzij de ondersteuning van ViaViela maak ik straks een vliegende start met mijn onderneming.”

ViaViela opstarttraject

Voordat een nieuwe franchisenemer aan de slag kan met een eigen vestiging van ViaViela, doorlopen zij eerst een persoonlijk opstarttraject. Ben je benieuwd naar het opstarttraject van ViaViela? Lees meer in het artikel van de Nationale Franchise Gids.

Ondernemen met ViaViela

Ben jij een echte ondernemer, maar doe je het liever niet helemaal alleen én lever je graag een bijdrage aan de ontwikkeling van kinderen? Lees hier meer over ondernemen met ViaViela.