Welkom bij ViaViela

regio Purmerend, Volendam, Beemster

Contact

Gastouderbureau ViaViela
de Vooruitgang 51
1693 DT Wervershoof
06-17241729
purmerend@viaviela.nl
Facebook
Instagram

Of stel je vraag via het contactformulier.

Stel je vraag

Sandy Laan

Mijn naam is Sandy Laan, houder van gastouderbureau ViaViela Sandy Laan. Ik verzorg de bemiddeling in de regio Purmerend, Volendam en Beemster.

Veilige en vertrouwde omgeving

Uiteraard wil je voor je kinderen de beste opvang die er is. Als moeder van een groot gezin weet ik hoe belangrijk het is dat  kinderen worden opgevangen in een warme, veilige en vertrouwde omgeving. Waar één gezicht die vertrouwde band met de kinderen heeft, waar kinderen zich thuis zullen voelen, waar kinderen gezien worden en zichzelf mogen zijn.
Onze gastouders hebben een kleinschalige kinderopvang waardoor kinderen de aandacht krijgen om zich goed te kunnen ontwikkelen.
Al onze gastouders zijn geregistreerd in het landelijk register kinderopvang en voldoen aan alle eisen/voorwaarden die door de overheid worden gesteld.

Team van specialisten

Gastouders werken nooit alleen, ze hebben bij ViaViela een team van gespecialiseerde mensen achter de hand met een enorme hoeveel ervaring op alle vlakken van de kinderopvang. Door middel van (online) cursussen, workshops en trainingen blijft iedere gastouder zichzelf ontwikkelen.

De beste match

Ik begeleid ouders en gastouders van A tot Z in dit traject om er voor te zorgen dat er een goede en vertrouwde match geworden wordt waar jullie als ouders je prettig bij voelen.  Zij die jullie het meest lief zijn zullen in vertrouwde handen worden opgevangen door de gastouders van ViaViela.

Ben je op zoek naar een leuke gastouder of wil je gastouder worden, neem dan gerust contact op, ik help je graag verder!

Tot snel

Sandy

Nieuws uit regio Purmerend, Volendam, Beemster

Vind jouw gastouder vandaag nog.

„Je kind krijgt de aandacht die het verdient.“ Sandy Laan

Scholingsprogramma 2023

Ook in 2023 wil ViaViela samen met jou, gastouderopvang verder op de kaart zetten. Dat doen we door je te begeleiden bij het bereiken van jouw doelen en bij het (nog) succesvoller maken van jouw gastouderopvang. We hebben hiervoor een bijscholingsprogramma opgezet.

Bekijk het programma 2023 >

Erkende kinderopvang, een voorwaarde voor toeslag.

Gebruikmaken van opvang via een geregistreerd bureau is een voorwaarde voor het ontvangen van kinderopvangtoeslag. ViaViela regio Purmerend voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen en is opgenomen in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) met het nummer: 230820840.

Bekijk ViaViela in regio Purmerend, Volendam, Beemster in het LRK.

Goedgekeurd door de GGD.

Iedere vestiging van ViaViela wordt door de GGD getoetst op kwaliteitseisen. De resultaten van zo’n inspectie komen in een inspectierapport.

Lees hier het GGD-rapport van ViaViela in regio Purmerend, Volendam, Beemster en de GGD-rapporten van aangesloten gastouders in het LRK.