Welkom bij Gastouderbureau ViaViela

Regio Nijmegen

Mijn naam is Sanne Frissen. Ik verzorg de bemiddeling en begeleiding van ouders en gastouders in de regio Nijmegen, Wijchen en Overbetuwe.

Kleinschalige opvang
Toen ik moeder werd, heb ik zelf een tijd gewerkt als gastouder. Opvang in een kleine hechte groep met veel individuele aandacht en steeds hetzelfde vaste gezicht. Een veilige plek voor jonge kinderen om te spelen, te leren en zich te ontwikkelen met daarnaast de mogelijkheid om zo veel mogelijk het eigen dagritme te volgen.

Professionele opvang
Tijdens mijn studie Pedagogiek en werk als pedagogisch coach heb ik veel ervaring op mogen doen in het begeleiden van professionele opvoeders. Dit neem ik mee in de begeleiding van onze gastouders. Ik bezoek de gastouders regelmatig om de opvang te evalueren en ervoor te zorgen dat de opvanglocatie op alle fronten goedgekeurd is. Daarnaast ben ik bereikbaar voor allerhande opvoedvragen van gastouders en ouders.

Meer weten?
Ben je op zoek naar een gastouder of wil je zelf als gastouder aan de slag? Neem gerust contact met mij op, ik help je graag verder!

Groetjes, Sanne

Contact