Permanente educatie

ViaViela Academie

Als gastouder ben je naast pedagogisch professional het aanspreekpunt voor ouders, de veiligheidsexpert, EHBO-er én degene die de administratie en marketing van jouw opvang verzorgt. Al deze petten vragen om een brede kennis, die je bij wil houden of misschien zelfs wil verdiepen. Bij ViaViela begrijpen we dat een gastouder nooit uitgeleerd is. Sterker nog, we stimuleren een leven lang leren. Daarom is er de ViaViela Academie, dé opleidingsplek voor gastouders.

ViaViela Aacdemie

Scholing voor gastouders

De ViaViela Academie biedt alles op het gebied van scholing voor gastouders. Je vindt er een groot aanbod van modules, verdeeld over relevante onderwerpen en thema’s van nu. Een workshop, herhalingscursus of verdiepende e-learning volgen? Je doet het via de ViaViela Academie. Neem contact op met jouw ViaViela contactpersoon of bekijk het landelijke scholingsaanbod.

Voor ieder wat wils

Om aan te sluiten bij de behoefte van ieder gastouder, bieden we verschillende werkvormen aan. Werk je graag met collega-gastouders aan een thema terwijl je ervaringen uitwisselt? Of leer je liever alleen, op een moment dat het jou uitkomt? Alles kan. Een workshop, een webinar of een online cursus. Jij kiest jouw eigen ontwikkelpad.

 

Pedagogische ondersteuning voor gastouders

“Ik leer graag nieuwe dingen en vind het nóg leuker om deze in de praktijk te testen. Zo blijf ik groeien in mijn werk.”

Erica

Landelijk scholingsaanbod

Ieder jaar stelt ViaViela een mooi en gevarieerd scholingsaanbod samen voor gastouders. Dat doen we niet alleen voor gastouders die aangesloten zijn bij ViaViela, maar voor alle gastouders in Nederland. In alle delen van het land worden door het jaar heen diverse bijeenkomsten georganiseerd. Daarnaast verzorgen we ook meerdere keren per jaar webinars waar alle gastouders door heel Nederland aan kunnen deelnemen. Zo sluiten we aan bij de behoefte van iedere gastouder en maken we jouw gastouderopvang nog succesvoller. Benieuwd naar het programma voor dit jaar?

Landelijk scholingsaanbod

Interesse in ViaViela?

Meld je vandaag nog gratis en geheel vrijblijvend aan!

Aanmelden