Welkom bij ViaViela

regio Goes, Schouwen-Duiveland, Kapelle

Contact

Gastouderbureau ViaViela
De Klinker 21
4421 KB Kapelle
06-47049572
zeeland@viaviela.nl
Facebook
Instagram

Of stel je vraag via het contactformulier.

Stel je vraag

Esther Vlieland

Mijn naam is Esther Vlieland, contactpersoon van ViaViela in de regio Goes, Schouwen-Duiveland en Kapelle. Samen met mijn man Sander verzorg ik kinderopvang via gastouders in Zeeland. Bij gastouderopvang kiezen ouders voor persoonlijke, kleinschalige opvang door een gastouder die bij hun opvangbehoefte past. Onze website helpt hierbij.

We brengen ouders en gastouders bij elkaar
Ouders en gastouders met elkaar verbinden, begeleiden en ondersteunen op het gebied van gastouderopvang, op een persoonlijke manier en via een vaste contactpersoon. Dat is de kracht van gastouderbureau ViaViela in de regio Goes, Schouwen-Duiveland en Kapelle.

Meer weten?
Wil je meer weten over gastouderopvang? Wij informeren je er graag over!

Groeten,
Esther

Nieuws uit regio Goes, Schouwen-Duiveland, Kapelle

Vind jouw gastouder vandaag nog.

„Bij gastouderopvang kiezen ouders voor persoonlijke, kleinschalige opvang die bij hun opvangbehoefte past“ Esther Vlieland

Scholingsprogramma 

Als gastouder heb je een brede kennis nodig en ben je nooit uitgeleerd. Daarom is er de ViaViela Academie. We bieden verschillende modules met verschillende thema's aan die aansluiten bij alle aspecten van gastouderopvang. 

 

Bekijk het programma van 2023>

Erkende kinderopvang, een voorwaarde voor toeslag.

Gebruikmaken van opvang via een geregistreerd bureau is een voorwaarde voor het ontvangen van kinderopvangtoeslag. ViaViela regio Goes voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen en is opgenomen in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) met het nummer: 156668592.

Bekijk ViaViela in regio Goes, Schouwen-Duiveland en Kapelle in het LRK.

Goedgekeurd door de GGD.

Iedere vestiging van ViaViela wordt door de GGD getoetst op kwaliteitseisen. De resultaten van zo’n inspectie komen in een inspectierapport.

Lees hier het GGD-rapport van ViaViela in regio Goes, Schouwen-Duiveland, Kapelle en de GGD-rapporten van aangesloten gastoudersin het LRK.