Welkom bij ViaViela

regio Middelburg, Vlissingen, Terneuzen

Contact

Gastouderbureau ViaViela
Kasteelstraat 227
4381 SK Vlissingen
06-54753126
e.buteijn@viaviela.nl
Facebook
Instagram

Of stel je vraag via het contactformulier.

Stel je vraag

Esther Buteijn

Mijn naam is Esther Buteijn, contactpersoon van ViaViela in de regio Vlissingen, Middelburg, Terneuzen en Hulst. Samen met mijn collega Laura van Gelder zorg ik voor een complete begeleiding van onze ouders en gastouders.

Flexibele opvang
Als moeder van drie weet ik hoe belangrijk het is om flexibele en vertrouwde opvang te hebben. Zeker als je zelf ook nog een drukke baan hebt. Met een gerust hart jouw kindje op een veilige en vertrouwde plek brengen, zorgt ervoor dat je zelf een prettige werkdag kunt hebben.

Voordelig
Vanwege de prijsstelling is een gastouder niet alleen flexibel, maar vaak ook nog voordeliger dan andere vormen van opvang. Ouder en gastouder maken afspraken over de benodigde uren, ook als dit geen hele dag betreft.

Kwaliteit voorop
Goede service vind ik heel belangrijk. Van het matchen van ouders en gastouders met behulp van onze website tot het jaarlijks checken van de opvanglocatie of het zorgen voor continue scholing van onze gastouders, in alles staat kwaliteit voorop.

Wil je meer weten over gastouderopvang?
Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Groeten,

Esther

Nieuws uit regio Middelburg, Vlissingen, Terneuzen

Vind jouw gastouder vandaag nog.

„Wij zorgen ervoor dat jouw opvang goed geregeld is.“ Esther Buteijn

Bijscholingsprogramma 2023

Als gastouder heb je een brede kennis nodig en ben je nooit uitgeleerd. Daarom is er de ViaViela Academie. We bieden verschillende modules met verschillende thema's aan die aansluiten bij alle aspecten van gastouderopvang.

 

Bekijk het programma 2023 >

Erkende kinderopvang, een voorwaarde voor toeslag.

Gebruikmaken van opvang via een geregistreerd bureau is een voorwaarde voor het ontvangen van kinderopvangtoeslag. ViaViela regio Middelburg voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen en is opgenomen in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) met het nummer: 142566354.

Bekijk ViaViela in regio Middelburg, Vlissingen en Terneuzen in het LRK.

Goedgekeurd door de GGD.

Iedere vestiging van ViaViela wordt door de GGD getoetst op kwaliteitseisen. De resultaten van zo’n inspectie komen in een inspectierapport.

Lees hier het GGD-rapport van ViaViela in regio Middelburg, Vlissingen en Terneuzen en de GGD-rapporten van aangesloten gastouders in het LRK.