Welkom bij ViaViela

regio Uden, Oss, Veghel

Contact

Gastouderbureau ViaViela
Moleneindstraat 4
5406 PC Uden
0413-230001
uden@viaviela.nl
Facebook
Instagram

Of stel je vraag via het contactformulier.

Stel je vraag

Ton en Lisette van Lieshout

Wij zijn Ton en Lisette van Lieshout, contactpersonen van ViaViela in de regio Uden, Oss en Veghel. Samen met ons team zorgen wij voor de volledige begeleiding van ouders en gastouders bij alles wat te maken heeft met gastouderopvang. Hierbij is service onze grootste kracht.

Je kunt op ons rekenen
Ouders en gastouders kunnen met vragen altijd bij ons terecht. Van hulp bij het zoeken naar een gastouder via onze website tot het maken van opvangafspraken of invullen van de aanvraag kinderopvangtoeslag. Ouders en gastouders kunnen op ons rekenen.

Persoonlijk en flexibel
Er zijn meerdere redenen waarom ouders kiezen voor gastouderopvang. Het is persoonlijke opvang door een vaste verzorger. Het is flexibele opvang in een huiselijke omgeving met minder lawaai en prikkels dan op een kinderdagverblijf. Ook voor hele jonge kinderen is gastouderopvang ideaal, een gastouder kan het ritme persoonlijk op een kindje afstemmen.

Wil je meer weten over gastouderopvang?
Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Groeten,

Ton en Lisette

Nieuws uit regio Uden, Oss, Veghel

Vind jouw gastouder vandaag nog.

„Service is onze grootste kracht.“ Ton van Lieshout

Erkende kinderopvang, een voorwaarde voor toeslag.

Gebruikmaken van opvang via een geregistreerd bureau is een voorwaarde voor het ontvangen van kinderopvangtoeslag. ViaViela regio Uden voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen en is opgenomen in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) met het nummer: 921029494.

Bekijk ViaViela in regio Uden, Oss, Veghel in het LRK.

Goedgekeurd door de GGD.

Iedere vestiging van ViaViela wordt door de GGD getoetst op kwaliteitseisen. De resultaten van zo’n inspectie komen in een inspectierapport.

Lees hier het GGD-rapport van ViaViela in regio Uden, Oss, Veghel en de GGD-rapporten van aangesloten gastouders in het LRK.