Joze

gilze | 65 jr

Creatief Buitenmens Spelletjesliefhebber

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Joze


  • gilze
  • 65 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder

Joze:

Een gezellige ,zorgzame gastouder.

Ik heb graag kindjes om me heen, vind het fijn om met hen bezig te zijn en geweldig ze op te zien groeien en hun daarbij te begeleiden, door ze te helpen in hun ontwikkeling en hun sociale vaardigheden. Voor mij is het heel belangrijk dat kindjes zich thuis en geborgen voelen en als ze weer opgehaald worden ze dan een fijne dag hebben gehad. Ik verzorg ook b.s.o. voor gezinnen met meer kinderen tot hun jongste kindje 4 jaar wordt. Zo hoeven ze maar op 1 plaats gebracht en gehaald te worden door de ouders.

gilze

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: € 5,35 per kind
  • Flexibele opvangdagen
  • . . .

Opvangdagen


Recensies van ouders


Nicole

Joze is een super lieve, betrokken, creatieve en kundige gastouder. Onze kindjes gaan er met heel veel plezier naartoe. Er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht en de speelkamer is geweldig voor de kindjes. Ze vervelen zich nooit!


Sabrina

Een lieve, betrokken gastouders met veel tijd en aandacht voor de kindjes. Onze kindjes voelen zich heel erg thuis en op hun gemak bij Joze, hierbij is het fijn dat de opvang in een aparte ruimte is waar een gevarieerd aanbod van speelgoed is. Ook knutselen ze regelmatig en gaan ze vaak naar buiten.


Yvonne

Joze is een zeer ervaren, lieve, rustige en betrokken gastouder. We hebben een fijn contact en kunnen alles bespreekbaar maken. Joze doet veel met de kinderen zoals buitenspelen, knutselen, puzzelen, spelen enz. Ook houd zij hierbij thema's aan als bijv Sinterklaas. De kinderen zijn er heel graag!


Heidi

Joze heeft al jaren ervaring met het oppassen op kinderen. Ze is erg lief en zorgzaam en geeft kinderen de aandacht, zorg en structuur die ze nodig hebben. Joze laat kinderen in hun waarden, maar ze stimuleert ze ook in hun ontwikkeling. Een superoppas!

Opleidingen


Ervaringen


  • Bijna 32 jaar ervaring als gastouder