Aan het werk zijn terwijl thuis alles gewoon doorgaat? Het kan, met een nanny!

Met een drukke baan, het huishouden en één of meerdere jonge kinderen is het dagelijkse leven vaak een race tegen de klok. Zeker het ochtend- en avondritueel kan hierdoor stressvol verlopen. Terwijl dat juist momenten zijn dat je even van elkaar wilt genieten. Herkenbaar? 

Met een nanny kies je voor opvang in jouw huis. Dat betekent dat het vaste gezinsritme gewoon door kan gaan. Geen vlug vlug ophalen op de opvang, maar thuiskomen terwijl de kinderen al in bad zijn geweest, rustig samen eten en nog even samen dat boekje lezen.

Klinkt dit als de opvang die jouw gezin nodig heeft? Dan ben je op zoek naar een nanny!          

Waarom aanmelden?


  • Opvang in je eigen huis
  • Oog voor jouw kind
  • Eén vast gezicht
Aanmelden

Vertrouwde omgeving, eigen tempo.

Omdat de opvang plaatsvindt in je eigen huis, blijft je kindje gewoon in zijn/haar vertrouwde omgeving, zonder extra prikkels van buitenaf. Bovendien loopt het normale dagritme van je kind(eren) tijdens opvangdagen gewoon door. En dat helpt weer bij het vasthouden van die rust. 

 

Speciale band, alle aandacht.

Jouw nanny is er helemaal voor jouw gezin. Hierdoor leren je nanny en kinderen elkaar in korte tijd goed kennen. Die vertrouwdheid met een vaste verzorger is belangrijk, vooral voor jonge kinderen. Je kinderen krijgen alle aandacht van iemand die jouw kinderen al snel net zo bijzonder vindt als jij!

„Onze nanny is fantastisch, zij zorgt drie dagen per week voor de rust in ons gezin.“ Kenneth, ouder

Wat kost een nanny?

Je betaalt je nanny, ongeacht het aantal kinderen dat zij tegelijkertijd opvangt, een vast bedrag per uur. Dit tarief ligt tussen de €12,- en €18,-. Daarnaast betaal je een tarief voor bemiddeling en begeleiding aan je gastouderbureau en kun je te maken krijgen met legeskosten. Lees alles over de financiële kant van nanny-opvang.

Bekijk nanny's bij jou in de buurt.