Aan het werk zijn terwijl thuis alles gewoon doorgaat? Het kan, met een nanny!

Met een nanny kies je voor opvang in jouw huis. Dat betekent dat het vaste gezinsritme gewoon door kan gaan. Geen vlug vlug ophalen op de opvang, maar thuiskomen terwijl de kinderen al in bad zijn geweest, rustig samen eten en nog even samen dat boekje lezen.

Nanny-opvang is geschikt wanneer je 2 of 3 vaste hele dagen opvang nodig hebt. Deze luxe vorm van opvang kent andere voorwaarden en een andere prijs dan wanneer je kiest voor gastouderopvang. 

Klinkt dit als de opvang die jouw gezin nodig heeft? Dan ben je op zoek naar een nanny!          

Wanneer een nanny?


  • Rust in jouw gezin
  • Persoonlijke aandacht voor de kinderen
  • Opvang die aansluit bij de ontwikkeling van je kinderen
Aanmelden

Speciale band, alle aandacht

Jouw nanny is er helemaal voor jouw gezin. Die vertrouwdheid met een vaste verzorger is belangrijk, vooral voor jonge kinderen. Bovendien krijgen je kinderen alle aandacht van iemand die hen al snel goed leert kennen en een belangrijke bijdrage kan bieden aan hun ontwikkeling. 

Vertrouwde omgeving, eigen tempo.

Omdat de opvang plaatsvindt in je eigen huis, blijft je kind gewoon in zijn/haar vertrouwde omgeving, zonder extra prikkels van buitenaf. Bovendien loopt het normale dagritme van je kind(eren) tijdens opvangdagen gewoon door. 

„Onze nanny is fantastisch, zij zorgt drie dagen per week voor de rust in ons gezin.“ Kenneth, ouder

Wat kost een nanny

Je betaalt je nanny, ongeacht het aantal kinderen dat zij tegelijkertijd opvangt, een vast bedrag per uur. Dit tarief ligt, afhankelijk van de ervaring van de nanny tussen de €15,- en €22,-. Daarnaast betaal je een tarief voor bemiddeling en begeleiding aan je gastouderbureau en kun je te maken krijgen met legeskosten. Lees alles over de financiële kant van nanny-opvang.

Bekijk nanny's bij jou in de buurt.