Sabrina

krimpen aan den ijssel | 35 jr

Creatief Buitenmens

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Sabrina


  • krimpen aan den ijssel, wijk schilderswijk
  • 35 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder

Sabrina:

antroposofisch, zorgzaam en consequent

Ik werk graag als gastouder omdat ik vind dat de groepen in de kinderopvang vaak veel te groot zijn. Ik ben van mening dat ieder kind liefde en aandacht nodig heeft van een vaste persoon in de opvang, een goede vaste basis waar het kind zich vrij voelt en in vrijheid kan ontwikkelen en niet aan de hand van voorschoolse programma's. Ik werk volgens de antroposofische visie. Dit is onder andere terug te zien in het natuurlijk spelmateriaal, biologische voeding, zelf brood bakken met de kinderen en de rust en vrijheid die ik de kinderen bied.

krimpen aan den ijssel

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: € 6,49 per kind
  • Vaste opvangdagen
  • . . .

Opvangdagen


Recensies van ouders


Malgosia

Sabrina is een hele fijne gastouder, biedt duidelijke sctructuur aan en mijn dochter heeft er veel geleerd. De opvang heeft een huiselijke en knusse sfeer.


Charmayne

Sabrina is een hele rustige en stabiele gastouder. Zij neemt het gastouder zijn serieus waardoor er met en voor de kinderen veel word gedaan en ondernomen. Ook neemt zij de tijd voor elk kind als individu. Wij halen onze zoon altijd met een grote lach op en leert hij elke keer weer wat nieuws.


Dennis

Onze 2 kinderen hebben de tijd bij Sabrina als uitermate prettig ervaren. Rust, reinheid en regelmaat zijn zeker van toepassing bij dit gastouderbureau. Sabrina is duidelijk, maar ook flexibel.


Sylvia

Wij zijn ontzettend blij met Sabrina. Professioneel, heel zorgzaam, creatief, rustig en betrouwbaar. Ze houdt ons altijd heel goed op de hoogte van hoe het gaat met ons zoontje en de dagelijkse activiteiten. Ook is ze heel goed bereikbaar en staat ze altijd klaar om onze vragen te beantwoorden!


Christine

Sabrina is een leuke vriendelijke gastouder. Ze stelt zich erg professioneel op en ze doet altijd leuke activiteiten met de kinderen. Mijn zoontje vind het altijd erg leuk om ernaartoe te gaan en heeft het erg naar zijn zin. Dus als je op zoek bent naar een leuke goede gastouder raad ik Sabrina aan.

Opleidingen


Ervaringen


  • Meer dan 13 jaar ervaring als gastouder