Tip van ViaViela

Annie

landsmeer | 61 jr

Creatief Buitenmens Spelletjesliefhebber
Hoofdkantoor

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Annie


  • landsmeer
  • 61 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder
  • Icoon Educatief programma

Annie:

Ben een enthousiast en geduldig persoon.

Ben al 20 jaar gastouder voor kindjes in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Vind elke dag weer een uitdaging om de kinderen een leuke en ook een leerzame dag te bezorgen. Bijvoorbeeld door voor te lezen, Spelletjes en/of liedjes te zingen. Als het weer het toe laat lekker naar buiten in de tuin of wandelen. Vind het belangrijk dat een kindje zich op zijn gemak voelt s’morgens vrolijk binnen komt. Ervaring: Een meisje van 3 jaar komt van 8.00 tot 18.30 als moeder vraagt of ze mee naar huis gaat antwoordt ze nee want ik ben nog niet klaar.

landsmeer

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: € 5,50 per kind
  • Flexibele opvangdagen
  • . . .

Beschikbaarheid


Recensies van ouders


Jona

Mijn twee dochters (3 en 5) vinden Annie geweldig. Het is er altijd rustig en gezellig, óók als er 5 kinderen zijn. Annie heeft echt talent voor de omgang met kinderen, is lief, aandachtig, maar ook heel duidelijk in grenzen stellen. Ida en Mette zwaaien me altijd blij gedag als ik ze wegbreng :)


sylvana

Onze dochter van bijna 2 jaar en zoon van 1 jaar hebben het hartstikke naar hun zin bij annie. Lekker samen puzzelen, verhaaltjes lezen en spelen met de andere kindjes. Ze is flexibel in haar werktijden.


Claire

Annie is een super lieve gastouder. Mijn dochter gaat er graag naar toe. Als je, je kind wat later wilt halen of brengen is dit nooit een probleem. Lekker flexibel dus. Ze koopt vaak nieuwe speeltjes zodat de kinderen ook wat afwisseling hebben. En als het goed weer is gaat ze lekker naar buiten.


Lyke

Wij zijn enorm blij met Annie, onze dochter Yara van dik 1 jaar kan nog niet praten maar aan alles kunnen we zien dat ze graag bij Annie en de andere gastkindjes is. Als ik haar wegbreng en aankom wringt ze zich uit mijn armen om te spelen en als ik haar ophaal is ze vrolijk en uitgerust.

Opleidingen


Ervaringen


  • Bijna 21 jaar ervaring als gastouder