Tip van ViaViela

Rosa

leeuwarden | 42 jr

Creatief Sportief Muzikaal Buitenmens Spelletjesliefhebber kinderyoga

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Rosa


  • leeuwarden, wijk huizum
  • 42 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder

Rosa:

Ik ben lief, zorgzaam, consequent en geduldig

Tijdens mijn werk als pedagogisch medewerker bij kinderdagverblijven kon ik voor mijn gevoel de kinderen niet de persoonlijke aandacht geven die ze nodig hebben. Daarom heb ik ervoor gekozen om maximaal 4 kinderen tegelijkertijd op te vangen in mijn eigen huis. Ik vind het belangrijk om een persoonlijke band met ieder kind op te bouwen. Ieder kind is uniek en ik vind het een uitdaging om het kind in zijn persoonlijke ontwikkeling te begeleiden. In de ruime achtertuin staan speeltoestellen en kunnen de kinderen lekker in het gras spelen.

leeuwarden

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: € 5,50 per kind
  • Flexibele opvangdagen
  • . . .

Opvangdagen


Recensies van ouders


Imke

Wij zijn erg blij met Rosa, beide kinderen gaan er met veel plezier heen. Onze jongste van net 1 begroet Rosa vaak met een heerlijke knuffel. Rosa is lief, geduldig, betrouwbaar, zeer flexibel, een hele fijne gastouder.


Sjoukje

Rosa heeft een hele tijd op ons jongste zoontje gepast. Hij gaat nu naar school en mist het best wel. Rosa is altijd geïnteresseerd en heel betrokken bij de kinderen waar ze op past. Omdat er kleine groepjes kinderen waren was er altijd genoeg aandacht voor iedereen, dat vonden wij heel fijn.


Ellen

Ons zoontje gaat al 3 jaar heel graag naar Rosa. Een warme persoonlijkheid, altijd opgewekt!! De kinderen gaan vaak naar buiten, dansen, lezen boekjes. Rosa is geduldig, en blijft rustig. Ze werkt gestructureerd, maar is naar ons flexibel. Altijd aanwezig! Kortom, een zeer betrouwbare gastouder!

Opleidingen


Ervaringen


  • Meer dan 5 jaar ervaring als gastouder