Lisanne

oostvoorne | 32 jr

Warme, huiselijke sfeer.

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Lisanne


  • oostvoorne
  • 32 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder

Lisanne:

Laat uw kindje opbloeien in het Kindertuintje!

Bij mij heeft uw kindje heerlijk de ruimte om te spelen, zich te ontwikkelen en te groeien. Ik heb ervaring met jonge kinderen dankzij mijn werk in het verleden in het onderwijs en zelf heb ik twee kindjes (van 2017 en 2019). Op een positieve manier opvoeden vind ik belangrijk en ook het behouden van rust, regelmaat en structuur. Al kunnen we ook lekker gek doen met elkaar. Het puur bezig zijn met kinderen is mijn grootste hobby. Neem ook eens een kijkje op mijn website; www.kindertuintje.nl

oostvoorne

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: nader overeen te komen
  • Vaste opvangdagen
  • . . .

Opvangdagen


Recensies van ouders


Yfke

Man, wat zijn wij blij met Lisanne! Écht een gastouder waar je een goed, warm gevoel bij hebt. Er wordt gespeeld, gedanst, gefietst in de bakfiets, gelezen, gegeten en geslapen. Wij wonen iets verder weg, maar rijden er graag een eindje voor om, om onze dochter op deze fijne plek te brengen!


Kim

Lisanne en haar gezin bieden een heel fijne, veilige en liefdevolle plek om je kindje onder te brengen. Van de uitstapjes met de bakfiets geniet onze zoon enorm, maar ook de persoonlijke aandacht is zo fijn. Lisanne heeft echt oog voor je kind en je kunt merken dat zij enorm van haar werk geniet.


Natasja

Lisanne is de beste gastouder die je een kind gunt! Onze dochter gaat er altijd met veel zin heen en wij laten haar met een gerust hart achter. Wij hebben geluk met haar en haar lieve kindjes!


Vivian

Wij brengen ons zoontje naar Lisanne. Dit doen wij met heel veel plezier, want ons kleintje heeft het enorm naar zijn zin. Wij worden op een leuke manier op de hoogte gehouden van wat hij allemaal doet en meemaakt. Wij zijn super blij met haar!!


Milou

Lisanne is een gastouder met hart voor haar werk, je laat je kind bij haar in professionele én liefdevolle handen over. Er is veel structuur in haar dagen, maar ook ruimte voor dansen, buitenspelen en een klein uitstapje op z’n tijd.


Ghislaine

Ons zoontje ging met plezier naar Lisanne. Ze is een fijne, kundige en lieve gastouder. Iedere dag werden wij op de hoogte gehouden met foto's, waar wij erg van genoten hebben. Ze biedt een fijne veilige plek, heerlijk spelen in de tuin en af en toe op pad met de bakfiets. Een aanrader!


Lindy

De periode voor mijn 2 meiden bij Lisanne was heel erg fijn. Lisanne is heel erg zorgzaam, leuk en lief. De meiden werden altijd uitgedaagd met veel verschillend speelgoed, knutselwerkjes en dansen op muziek. Het huis en de tuin zijn heerlijk om in te spelen en een rondje met de bakfiets was feest!

Opleidingen


Ervaringen


  • Ongeveer 4 jaar ervaring als gastouder