Bianca

prinsenbeek | 33 jr

Creatief Sportief Buitenmens Spelletjesliefhebber Vrolijk, enthousiast

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Bianca


  • prinsenbeek
  • 33 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder

Bianca:

Positief ingesteld, zorgzaam en toegewijd persoon

Nadat ik moeder ben geworden, ontstond het idee om een kleinschalige kinderopvang te starten aan huis. Per 3 augustus ga ik starten als gastouder. Nu kan ik mijn passie goed combineren met het gezinsleven. Ik vind het fantastisch om de kinderen een stapje verder te helpen in hun ontwikkeling. De opvang vindt plaats in huiselijk sfeer in een goed pedagogisch klimaat. Het welbevinden van uw kind staat voorop. De kinderen krijgen een brede basis mee om te starten in het kleuteronderwijs. Voor meer info zie: www.gastouderopvangskoebiedoe.nl

prinsenbeek

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: € 6,00 per kind
  • Vaste opvangdagen
  • . . .

Opvangdagen


Recensies van ouders


Christel

Onze lieve Raf heeft het onwijs naar zijn zin gehad bij Bianca. Alle aandacht, alle liefde en vooral veel gezelligheid stond voorop. Raf heeft hier veel geleerd en voor zichzelf mogen zijn. Wij zijn ontzettend tevreden over Bianca en haar gastouderbureau..


Claudia

Bianca is een hele fijne gastouder en kijkt goed naar de behoefte van het kind. Ze geeft ze veel liefde en aandacht, en gaat bij lekker weer altijd even naar buiten met de kinderen. Onze zoon heeft het super naar zijn zin gehad.


Anna

Onze dochter van 12 maanden heeft 2 weken vakantieopvang gedaan bij Bianca en dat is ons heel goed bevallen! Bianca is erg fijn in de omgang en erg leuk met de kinderen, er is heel veel om mee te spelen en dagelijks kregen we via foto's te zien wat de kinderen zoal aan het doen zijn. Kortom, top!


Debbie

Bianca heeft veel ervaring met kinderen en dat is te zien aan hoe ze met de kids omgaat. Lief, invloelend, speels en op pedagogische wijze gaat ze met de kinderen om. Mijn zoontje Shaian voelde zich dan ook direct thuis in de huiselijke en liefdevolle omgeving!

Opleidingen


Ervaringen