Mirella

raamsdonksveer | 49 jr

Creatief Sportief Muzikaal Buitenmens Spelletjesliefhebber

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Mirella


  • raamsdonksveer
  • 49 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder

Mirella:

Een lieve spontane moeder gastouder en oma

Ik werk nu ruim 13 jaar met heel veel liefde en plezier als gastouder. Vind het ontzettend leuk en dankbaar werk. Ik werk met stagiere,s van het ROC pedagogisch medewerkster, voor extra aandacht en een extra oog. Zo kunnen we heerlijk met zijn alle naar de speeltuin, de diertjes eten gaan geven, knutselen, dansen, liedjes zingen, boekjes voorlezen enz. Ik werk ook met het veelzijdige VVE programma van Kiki de beer, zodat de kindjes toch ook al een klein beetje worden voorbereid voor de basisschool.

raamsdonksveer

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: € 6,15 per kind
  • Flexibele opvangdagen
  • . . .

Opvangdagen


Recensies van ouders


Jill

Ik kan niet anders zeggen als dat Mirella fantastisch is! Loena was ongeveer 4 maanden oud toen ze voor het eerst naar Knorretje ging. Inmiddels zijn we zelf verhuisd, maar rijden graag een klein stukje omdat we gewoon weten dat Loena het fantastisch vind. Ook baby2 gaat straks naar Mirella!


Monique

Fijne, lieve gastouder. Krijg altijd veel foto's en filmpjes doorgestuurd. Gaan vaak lekker naar buiten, spelen of fietsen. Mijn zoontje heeft het er naar zijn zin :)


Linzy

Mirella is een hele lieve en zorgzame gast ouder. Ze heeft heel veel aandacht en liefde voor haar werk en probeert het voor de kindjes altijd heel erg leuk te maken. Ze bouwt echt een band op met de kindjes. Het is er altijd gezellig omdat er altijd leuke en creatieve dingen worden gedaan!


Nella

Erg flexibel, ondernemend en zorgzaam. Voor mij van groot belang dat zij ook in de vroege uren klaarstaat. Ze biedt op de opvang wisselende activiteiten en als het weer het toelaat is ze veel in de buitenlucht te vinden. Voor alle gelegenheden een leuk knutselproject en veel persoonlijke aandacht.


Jalon

De beste gastouder die we ooit hebben gehad. Mirella is zo lief voor de kinderen en doet ook veel leuks met ze. Ons zoontje is super gek op Mirella en gaat dan ook niet met tegenzin ❤️


Heleen

Mirella is een lieve, enthousiaste en zorgzame gastouder. Ze onderneemt erg veel met de kinderen. Lekker naar buiten zoals naar de speeltuin of de kinderboerderij. Daarnaast wisselt ze veel af met (educatief)speelgoed, knutselen of dansen. Ze hanteert rust en voorspelling door een fijn dagritme.


Julia & Bart

Mirella is een lieve, zorgzame en enthousiaste gastouder! Ze doet erg veel leuke dingen met de kindjes. Knutselen, dansen, naar de speeltuin & een rondje fietsen zijn favoriet bij onze dochter! Floor gaat er altijd met veel plezier naartoe! ❤️ Mirella doet haar werk met veel liefde voor de kindjes.

Opleidingen


Ervaringen


  • Meer dan 14 jaar ervaring als gastouder