Tip van ViaViela

Hakima

rotterdam | 41 jr

Creatief Sportief Muzikaal Buitenmens Spelletjesliefhebber

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Hakima


  • rotterdam, wijk schiemond
  • 41 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder
  • Icoon Educatief programma

Hakima:

Kindvriendelijk, Spontaan, Zorgzaam, Geduldig

Ik heb mijn hele leven al passie voor kinderen gehad en wil deze nu eindelijk in de praktijk gaan toepassen. De leukste ervaring: de band die je met ze opbouwt en wat je onvoorwaardelijk van ze terugkrijgt: waardering. Opvoeding de vijf R's: Rust, Regelmaat, Reinheid, Respect, Ruimte. Ik ben trots dat ik een kwalitatieve en een goedkope gastouderopvang kan bieden. De activiteiten bestaan uit knutselen, buiten spelen, muzikaal spelen, boekjes lezen, toneelspelen en nog veel meer.

rotterdam

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: € 66,00 per kind
  • Flexibele opvangdagen
  • . . .

Opvangdagen


Recensies van ouders


Joanie

Hakima is een betrokken ouder die oog heeft voor elk kind.... ze heeft jaren op mijn kinderen gepast en ook al zijn ze wat ouder. Ze denken altijd terug met veel plezier en daar doe je het voor..... kinderen loslaten is al moeilijk genoeg....


Catia en Naser

Mijn zoontje wordt altijd goed opgevangen door Hakima van Kinderopvang Wiebeltje. Ze is erg zorgzaam en laat door middel van foto's zien hoe het gaat op de opvang. Alles gebeurt in overleg en ze stiurt aan het eind van de dag een kort verslagje. Wij zijn erg tevreden met de ophaal en brengservice.


Marc van der Veen

Enthousiasme, liefde voor het vak. En belangrijker liefde voor kinderen. Geen businessmodel, maar gewoon doen wat je leuk vindt. En dat merk je. Mijn dochtertje van bijna drie gaat nu vijf maanden naar Hakima en met veel plezier. Hakima levert een positieve bijdrage aan de ontwikkeling van Olivia.


Arlinda

Onze dochter gaat inmiddels al 2 jaar naar Hakima. Vanaf haar 6e maand. Ze ontwikkeld heel snel en daar heeft Hakima ook invloed op gehad. Ze is heel zorgzaam, vriendelijk, flexibel, communiceert met de ouders en straalt heel veel passie voor de kinderen.


Hayat

Ze is geduldig en vriendelijk. Zorgt dat kinderen zichzelf kunnen zijn en ontwikkelen. Ik heb altijd genoten van haar goede zorgen voor mijn kinderen. Ook de uitstapjes die zij af en toe organiseerd daarmee wijkt ze af van het standaard gastouder zijn. Kinderen zijn vrolijk als ze naar hakima gaan.

Opleidingen


Ervaringen


  • Bijna 26 jaar ervaring als gastouder