Marijke

zoetermeer | 37 jr

Creatief Sportief Buitenmens Spelletjesliefhebber

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Marijke


  • zoetermeer
  • 37 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder
  • Icoon Educatief programma

Marijke:

Ik ben Marijke en ben sinds 2007 gastouder.

Het is kleinschalig doordat er maximaal 6 kinderen opgevangen worden Flexibiliteit/afstemming op persoonlijke wensen Vertrouwd en huiselijk karakter Aanzienlijk goedkoper dan de kinderdagverblijf. Wat ik belangrijk vind is dat de kinderen rust, reinheid en regelmaat hebben ( de r's) In de vaste dagindeling die ik heb opgesteld voor de kinderen, heb ik allerlei leuke en leerzame activiteiten. Ik werk met het programma VVE Piramide voor gastouders (Vroeg- en Voorschoolse Educatie).

zoetermeer

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: € 5,25 per kind
  • Flexibele opvangdagen
  • . . .

Opvangdagen


Recensies van ouders


Rishmie

Wij hadden geen betere gastouder kunnen treffen. Het is allemaal net wat persoonlijker dan bij een Chreche. Naast goede zorgen en vertrouwde omgeving is Marijke ook erg liefdevol.. Het is net alsof ik de kleine bij familie achterlaat, maar dan met de juiste skills. Daarnaast is ze erg flexible!


Sherel

Mijn dochter gaat altijd met veel plezier naar gastouder Marijke. Persoonlijke aandacht, hygiëne, rust en regelmaat staan hoog in het vaandel bij Marijke. Ze doet haar werk met veel liefde en dat is terug te zien aan mijn dochter. Ze is gek op haar! Wij zijn zeer tevreden en erg blij met Marijke.


Yoelly

Marijke is lieve zorgzame gastouder, die hart heeft voor haar oppaskindjes. Zij onderneemt veel met hen. Ze spelen lekker buiten en maken ook leuke knutselwerkjes. Mijn kinderen gaan met plezier bij haar spelen. Ze neemt de tijd om je op de hoogte te houden hoe het gaat en is flexibel.


Marcha

Marijke is een fijne gastmoeder die haar vak goed verstaat. Zij is professioneel, flexibel en lief voor de kinderen. Mijn zoon gaat met plezier naar haar en de andere kindjes toe. Ik kan hem met een gerust hart achterlaten.

Opleidingen


Ervaringen


  • Ongeveer 12 jaar ervaring als gastouder