Manja

spijkenisse | 51 jr

Creatief Muzikaal Buitenmens Spelletjesliefhebber gezelligheid

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Manja


  • spijkenisse
  • 51 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder

Manja:

Lief,zorgzaam,kind voelt zich snel vertrouwd.

Ik, Manja 50 jaar, en trotse ouder van lieve dochter van 17.jaar.We wonen in wijk de akkers 7 minuten vanaf metrostation de akkers.Veel speeltuintjes in de buurt. Werken met kinderen is nu na 20 jaar nog steeds mijn passie,kinderen zijn uniek.Individuele benadering vind ik erg belangrijk.Daarom lijkt mij het zo mooi om in een huiselijke sfeer te kunnen bieden als gastouder. Ontwikkeling en stimulatie van elk kind op hun eigen niveau is mijn motto. Kenmerken: knutselen,lekker naar buiten,kinderen een leuke tijd bezorgen

spijkenisse

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: € 60,07 per kind
  • Flexibele opvangdagen
  • . . .

Opvangdagen


Recensies van ouders


Gijs

Manja is een lieve, geduldige en zorgzame vrouw die haar hart op de juiste plek heeft. Als iemand voor je kind zorgt, doe je dit puur op basis van vertrouwen. Zij heeft jarenlang voor mijn twee dochters gezorgd en dat zegt genoeg.


Belinda

Onze kinderen gaan met veel plezier naar Manja. Zij geeft de kids erg veel rust, regelmaat en liefde. Ze is consequent wanneer nodig en leert de kids een hele hoop. Bij Manja hebben de kids een veilige liefdevolle omgeving om te spelen, leren en op te groeien. Ik zou Manja aan iedereen aanbevelen!


Denise

Manja is een lieve gastouder die altijd voor je klaar staat. Geduldig met de kindjes en zeer flexibel in alles. Ze maakt gebruik van leuke thema,'s en knutsel dingentjes. Mijn dochter komt hier niks te kort.


cindy

Een gastouder met een warm hart voor ieder kind. Ze laat elke ouder voelen dat hun kind de speciaalste is. Werkt met een vve programma wat kinderen stimuleert in hun ontwikkeling. Manja heeft veel ervaring opgedaan binnen de kinderopvang, dit is goed te merken in haar structuur. TOP Gastouder!!!!


Yvette

De kids staan bij Manja echt op nummer 1. Ze doet erg veel leuke en creatieve dingen met ze en ze krijgen hier ook rust en ritme. Onze dochter gaat er met zoveel plezier naartoe, dat ze niet eens altijd meteen mee naar huis wil. Vanaf volgende week gaat onze zoon van 3 maanden ook naar Manja.

Opleidingen


Ervaringen


  • Meer dan 9 jaar ervaring als gastouder