Roshny

lelystad | 34 jr

Creatief Sportief Muzikaal Buitenmens Spelletjesliefhebber

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Roshny


  • lelystad, wijk atol wijk
  • 34 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder
  • ViaViela Vakopleiding

Roshny:

Betrokken, lief, zorgzaam, verantwoordelijk.

Goedendag beste ouders, Wat leuk dat jullie op mijn profiel kijken. Ik zal mijzelf even voorstellen.. Mijn naam is Roos en ik ben 33 jaar oud, zelf ben ik moeder van een dochtertje "1 jaar oud" Ik draai al langer dan 5 jaar mee in de wereld van een gastouder, op kinderen passen is daarom voor mij bekend terrein. Binnen mijn opvang heb ik nog plekjes vrij in de leeftijd van 0-4 jaar. Zijn jullie geïnteresseerd in mij als gastouder? Stuur mij dan gerust een berichtje voor een kennismakingsgesprek.

lelystad

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: € 6,50 per kind
  • Flexibele opvangdagen
  • . . .

Opvangdagen


Recensies van ouders


Florin

A realiable person, open with children , calm…. I recommend Roos to everyone who is looking for a realiable daily care or babysitter


Lorenzo

Wij vinden Roos een uitstekende gastouder/oppas. Ze is meegaand, betrokken, serieus als het over opvoeding gaat en werkt heel erg hard en dat werpt zijn vruchten af. Mijn kinderen willen altijd graag naar Roos en voelen zich erg thuis. ga zo door!


Samantha

Wij zien Roos regelmatig per week en onze dochters vinden Roos geweldig. Roos luistert en speelt met ze en is super lief voor onze beide kinderen. Van ons verdient Roos zeker 5 sterren!


Carly

Super lief voor mijn dochter en heeft het beste beentje voor ook voor mij als ouder. Probeert met alles te helpen ook privé een grote steun.


Sharon

Onwijs lieve en fijne oppas! Echt een aanrader. Ons kindje heeft het er altijd erg leuk.


Rowena

Roos is heel lief en begaan met de kindjes. Zorgzaam ook en gezellig.


Dielson

Roos is een warm persoon die heel veel liefde, warmte en veiligheid te bieden heeft. Ook beschikt zij over goede communicatie vaardigheden en is alles bespreekbaar.


Christyne

Lieve goeie oppasser. Die ook discipline in je kind brengt. Ik zou haar zeker aanraden.


Alain

Roos is een geweldige en zorgzame gastouder. Ze is zeer sterk in communicatie alles verliep prima en netjes. Haar enthousiasme en passie voor dit werk spat er vanaf merkte ik meteen al bij de eerste ontmoeting. Ervaren gastouder die met elk kind een weg weet te vinden.!!!


Zefania

Roos is een hele lieve dame en behulpzaam en is hele goeie communicatie en ben erg tevreden met haar


Alina

Ze is aardig, zorg goed voor Franek, en is verantwoordelijk.


Mariola

Roos is een jonge oppas maar zeer verantwoordelijk. Weet goed met kinderen te spelen.


Marenda

Roos is een lieve en zorgzame gastouder. Geeft veel persoonlijke aandacht aan mijn dochter. Die vind het altijd leuk om bij roos te zijn en voelt zich daar thuis. Ik kan altijd goed overleggen met Roos en als er iets and de hand is ben altijd meteen op de hoogte. Toppertje als gastouder!

Opleidingen


Ervaringen


  • Bijna 2 jaar ervaring als gastouder