Janet

loenen | 54 jr

Buitenmens Gezellig,lief, sociaal

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Janet


  • loenen
  • 54 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder

Janet:

flexibele ervaren gastouder

Ik ben gastouder geworden omdat ik graag met kinderen werk. Kinderen kunnen hier lekker spelen,zonder een programma te volgen. We hebben als gezin aandacht voor alles wat groeit en bloeit. Er is een kleine groente tuin,appel en perenboom. We bakken vaak ons eigen brood. Lekker,en je weet wat er in zit! We proberen hier gezonde /verantwoorde voeding te eten. Maar een snoepje/ijsje is op z'n tijd ook heel lekker!

loenen

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: € 7,00 per kind
  • Vaste opvangdagen
  • . . .

Opvangdagen


Recensies van ouders


Annejasmijn

Onze 3 kinderen gaan met plezier naar Janet toe. Het is een fijne vertrouwde omgeving voor de kids. Janet is flexibel en er is goede communicatie. Wij zijn heel blij dat ze er is voor onze kinderen.


Bastiaan

Wij maken al geruime tijd gebruik van de opvang die door Janet wordt geboden. Al sinds we dit doen voelt dit als een warm bad. Janet is duidelijk, flexibel en het belangrijkste van alles onze kinderen gaan er simpelweg graag heen.


carolien

Bij Janet hebben alle kinderen het naar hun zin! Op het schoolplein komen de kinderen die met haar mee mogen enthousiast naar haar toe. Als ouder heb ik goed contact met Janet over mijn zoon. Ze is flexibel en denkt mee. De voeding die wordt aangeboden is gezond. Dikke pluim!


marieke

Het 1e bezoek bij Janet gaven een welkom, gezellig, persoonlijk en aandacht voor de wensen van het kind gevoel. “ieder kind is anders” zegt Janet. Nu 4 jaar later en nog steeds dik tevreden! Mijn dochter gaat altijd met plezier en voelt zich meer dan thuis bij Janet. Hele fijne en lieve gastouder.

Opleidingen


Ervaringen


  • Ongeveer 22 jaar ervaring als gastouder