Marjon

zwolle | 49 jr

Creatief Buitenmens Spelletjesliefhebber Spontaan

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Marjon


  • zwolle, wijk aa-landen
  • 49 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder

Marjon:

Gezellig, vrolijk, betrouwbaar, en een beetje gek.

Een grote motivatie om gastouder te zijn is dat ik het heel belangrijk vind dat ouders en verzorgers hun kind veilig, vertrouwd en stressvrij kunnen onderbrengen bij mij. Dat is voor iedereen het mooiste begin van de dag. Daarna is de dag als een boek met lege pagina's maar wel met vaste punten zoals eten en drinken, een slaapje indien nodig en lekker naar buiten. Maar ook een beetje go with the flow omdat dan de mooiste ideeën ontstaan, rekening houdend met het ritme van het kind en aansluitend op de ontwikkelingsfase van dat moment.

zwolle

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: € 7,00 per kind
  • Vaste opvangdagen
  • . . .

Opvangdagen


Recensies van ouders


Renske

Marjon is een hele fijne samenwerking. In gesprekken met haar let ze goed op de privacy en geeft ze hele goede tips en adviezen als daar vraag naar is. Ook is ze heel eerlijk en vraagt ze eerst voordat ze iets zal doen. Ze is vrolijk en energiek, het voelt goed om m'n dochter bij haar te laten.


Sil

Ontzettend blij met Marjon als gastouder of zoals wij liever zeggen een bonus tante. Vanaf het eerste moment hadden wij een klik. Marjon is een fantastisch mens en wanneer je binnenkomt voel je je meteen welkom! Een warme, gezellige, lieve vrouw zo zou ik Marjon omschrijven!


Tialda

We kunnen wel 10 dingen opnoemen wat wij waarderen aan Marjon. Maar als we onze dochter brengen en ze heeft een lach van oor tot oor.. denk ik dat dat voor ons het aller belangrijkste is. Ze is enorm betrokken en snapt helemaal dat het ook best spannend kan zijn voor ons als ouders.

Opleidingen


Ervaringen