Anneke

lelystad | 58 jr

Creatief Sportief Spelletjesliefhebber Dansen, knutselen, etc.

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Anneke


  • lelystad, wijk landstreken
  • 58 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder

Anneke :

Ik ben een responsief en geduldig persoon.

Ik vind kinderen leuk en gezellig. Via mijn eigen kinderen ben ik in het gastouderschap gerold toen ik buitenschoolse opvang bood aan klasgenootjes van twee van mijn dochters. Al gauw kwamen er ook kindjes onder de 4 jaar bij. Ik had veel plezier in het gastouderschap, vooral omdat geen dag hetzelfde is en de afwisseling die het biedt, past wel bij mij. Structuur bied ik door een min of meer vaste dagindeling te hebben waarbij de kinderen op vaste tijden eten, spelen en slapen.

lelystad

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: € 6,25 per kind
  • Vaste opvangdagen
  • . . .

Opvangdagen


Recensies van ouders


Patricia

Mijn kinderen gaan met veel plezier naar Anneke! Ze is heel kindvriendelijk en heeft heel veel geduld met de kinderen. Ze doet altijd activiteiten met de kinderen en als het weer toelaat dan spelen ze lekker buiten.


Suzana

Ik ken Anneke Sinds 2016 Anneke heeft mijn eerst zoon verzorgd en nu verzorgd Anneke mijn 2de zoon. De Kinderen vinden het geweldig bij Anneke. Anneke is zorgzaam Persoon en creatief met de kinderen. Anneke heeft ook tijd voor ons als Ouders dat vind ik heel fijn! Dankjewel Anneke 💖


Tyler

Een open en eerlijke gastouder met een hart van goud voor de kinderen. In alle jaren dat mijn dochter hier komt is er geen enkele dag geweest dat ze niet naar Anneke wilde. Vaak kijkt ze er de dag van tevoren al naar uit.


Cindy

Anneke is al 3 en een half jaar de gastouder van onze zoon. Vanaf het eerste moment voelde het goed en vertrouwd om hem naar haar toe te brengen. De kinderen zijn gek van haar en ze onderneemt veel met ze. Ze heeft leuke speelhoeken/garage en een ruime achtertuin waar de kinderen zich goed vermaken.

Opleidingen


Ervaringen


  • Ongeveer 16 jaar ervaring als gastouder