Zefanja

hilversum | 42 jr

Creatief Muzikaal Buitenmens Spelletjesliefhebber

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Zefanja


  • hilversum
  • 42 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder

Zefanja:

Sociaal, grappig, zorgzaam en een dierenvriend.

Ik wilde altijd heel graag al op een kinderdagverblijf/BSO werken. Helaas kon dat niet met de vooropleiding die ik had. Ik merkte dat ik het altijd leuk vond om op school te helpen, mee op kamp knutselen, zingen. Toen kwam mijn buurvrouw naast me wonen en is ook gastouder. Kon ik het niet laten om even met ze te bouwen, liedjes zingen, enz. Dus, zei ze, is dit niet wat voor jou? En ja zeker. Alle kinderen zijn uniek en hebben allemaal hun kwaliteiten. Ik help ze graag een beetje in het ontwikkelen in hun eigen ik.

hilversum

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: nader overeen te komen
  • Vaste opvangdagen
  • . . .

Opvangdagen


Recensies van ouders


Moeder Demid

Zefanja was helemaal geweldig voor ons zoontje. Onze gastouder was ziek en Zafanja heeft ons zoontje opgevangen. Hij vond het heel leuk bij haar en wilde niet meer naar huis. Zij is heel lief en ondernemend met de kinderen.


Marco

Zefanja heeft tijdelijk de opvang van onze zoon James verzorgd en dat is heel goed bevallen. James voelde zich gelijk thuis en liep naar binnen alsof hij er al jaren woonde. Zefanja maakt een goede, kundige indruk en weet kind en ouder op hun gemak te stellen.


Roos

Ons kindje voelt zich helemaal thuis hier! Zefanja is heel fijn, gezellig, warm, vrolijk en enthousiast. Bij haar thuis zijn lieve diertjes en het heeft een leuke, veilige tuin om te spelen. Bij binnenkomst staat het favoriete speelgoed al klaar en de overdracht gaat soepel want ze denkt graag mee.

Opleidingen


Ervaringen