Zwanger, en nu al bezig met het eerste stapje!

Gefeliciteerd! Je bent aan het grootste avontuur van je leven begonnen: het ouderschap!

Als aanstaande ouder heb je wel duizend dingen te regelen. Van kinderkamer, babyuitzet en kraamhulp tot het kiezen van de beste kinderopvang voor je kindje als jij weer aan het werk gaat.

Gastouderbureau ViaViela helpt je bij het vinden van de opvangexpert die er altijd voor jou en jouw kindje is, die luistert naar jouw opvangwensen en die jouw kindje bijna net zo goed gaat leren kennen als jijzelf. Zo weet je zeker dat jouw kleintje alle rust en aandacht gaat krijgen, ook als jij straks weer aan het werk bent.

Klinkt dit als de beste kinderopvang voor jou en jouw baby? Dan ben je op zoek naar een gastouder!

 

Waarom aanmelden?


  • Vertrouwde handen
  • Rust en ritme
  • Gastouderopvang is voordelig
Aanmelden

Vertrouwde handen.

Niets is moeilijker dan loslaten, zeker als jonge ouder. Wat helpt is weten dat je kindje in vertrouwde handen is. Als vaste verzorger leert je gastouder jouw kindje goed kennen, er ontstaat een hechte band. Met name voor jonge kinderen is die hechting met een vaste verzorger belangrijk.

Rust en ritme.

Met een groepsgrootte van maximaal 6 kinderen, kan het eet-, slaap- en speelritme van jouw kindje bij de gastouder gewoon doorgaan. Bovendien liggen de geluidsniveaus lager waardoor je kindje ook tot rust komt, net zoals thuis.

„Gastouderopvang is kleinschalig, vriendelijk en rustig. Eigenlijk bijna net zoals thuis.“ Anne, ouder

Wat kost een gastouder?

Je betaalt je gastouder alleen voor de uren die je afspreekt. Dit maakt gastouderopvang een voordelige vorm van kinderopvang. Lees alles over de financiële kant van gastouderopvang; wat kost opvang door een gastouder eigenlijk?

Vind jouw gastouder vandaag nog.