Welkom bij ViaViela

regio Eindhoven, Best, Son en Breugel

Contact

Gastouderbureau ViaViela
Graslelie 34
5658 GR Eindhoven
06-28860377
c.vangurp@viaviela.nl
Facebook
Instagram

Of stel je vraag via het contactformulier.

Stel je vraag

Clarette van Gurp

Mijn naam is Clarette van Gurp. Ik verzorg de bemiddeling tussen gastouders en ouders in de regio Eindhoven, Best en Son & Breugel.

 

Met een gerust hart naar je werk

Als moeder van twee kinderen heb ik ervaren hoe belangrijk het is als je kind het in de opvang naar zijn/haar zin heeft. Dat ze zich veilig voelen, gezien worden en zichzelf mogen zijn. Maar ook dat jij als ouder met een gerust hart naar je werk kunt gaan omdat je weet dat jouw kind een geweldige dag heeft bij de opvang.

 

Een goede match is belangrijk

Het is belangrijk dat er een goede match gemaakt wordt tussen ouders/kinderen en de gastouder. Met veel plezier begeleid ik zowel ouders als gastouders in het gehele traject. Ik maak graag eerst persoonlijk kennis om op die manier een goede eerste indruk te krijgen wie jullie zijn en wat jullie belangrijk vinden. Maar ook na het maken van een goede match met een gastouder blijf ik met jullie in contact en begeleid ik jullie daar waar behoefte is.

 

Veel ruimte voor persoonlijke aandacht

Bij de gastouder is er veel persoonlijke aandacht voor ieder kind en wordt er een hechte band opgebouwd. De gastouders die zijn aangesloten bij ViaViela zijn stuk voor stuk professionals die hun vak met veel passie en enthousiasme uitvoeren. Door middel van jaarlijkse trainingen, workshops en cursussen blijven onze gastouders zich verder ontwikkelen.

Ook begeleid ik jou als gastouder graag in het gehele traject. Ben je een nieuwe gastouder die gaat starten of heb je ruime ervaring, ik help je bij het maken van een juiste match maar ook in alles wat erbij komt kijken.

 

Meer weten?

Ben je op zoek naar een leuke gastouder, wil je starten als gastouder of heb je een andere vraag? Neem dan zeker contact met mij op en ik help je graag verder! Wie weet tot snel!

Hartelijke groet,
Clarette

Werkgebied regio Eindhoven, Best, Son en Breugel

Nieuws uit regio Eindhoven, Best, Son en Breugel

Vind jouw gastouder vandaag nog.

„Er is er veel persoonlijke aandacht voor ieder kind.“ Clarette van Gurp

Erkende kinderopvang, een voorwaarde voor toeslag.

Gebruikmaken van opvang via een geregistreerd bureau is een voorwaarde voor het ontvangen van kinderopvangtoeslag. ViaViela regio Eindhoven, Best, Son en Breugel voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen en is opgenomen in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) met het nummer: 896944190.

Bekijk ViaViela in regio Eindhoven, Best, Son en Breugel in het LRK.

Goedgekeurd door de GGD.

Iedere vestiging van ViaViela wordt door de GGD getoetst op kwaliteitseisen. De resultaten van zo’n inspectie komen in een inspectierapport.

Lees hier het GGD-rapport van ViaViela in regio Eindhoven, Best, Son en Breugel en de GGD-rapporten van aangesloten gastouders in het LRK.