Welkom bij ViaViela

Enschede

Contact

Gastouderbureau ViaViela
Oliemolensingel 175
7511 BB Enschede
06-33035922
enschede@viaviela.nl
Facebook
Twitter

Of stel je vraag via het contactformulier.

Stel je vraag

Annemarie de Leeuw

Gastouderbureau ViaViela Enschede is in 2006 gestart met het bieden van opvang in de familiesfeer. De vestiging wordt geleid door Annemarie de Leeuw. Zij begeleidt samen met haar medewerker(s) ouders en gastouders bij gastouderopvang. Veelal wordt de opvang geboden door oma en/of opa.

Ben je nog op zoek naar een gastouder of nanny of wil je zelf opvang bieden, neem dan contact op met ons hoofdkantoor via 0499-425421 of meld je aan via deze website.

Gastouderopvang is de afgelopen jaren steeds verder geprofessionaliseerd. Annemarie vertelt: "Niet alleen gastouders krijgen goede begeleiding. Ook ouders worden bij het bijhouden van hun kinderopvangadministratie door ons ondersteund. Zij hebben de beschikking over een eigen klantenportal waar ze online hun administratie kunnen doen, zodat er elk jaar een sluitende administratie is. We merken dat ze dat erg prettig vinden. En als ze vragen hebben, staan we voor ze klaar. We gaan dagelijks met veel plezier op bezoek bij onze ouders en gastouders."

 

Vind jouw gastouder vandaag nog.

„We staan altijd klaar voor onze ouders en gastouders.“ Annemarie de Leeuw

Als jij een gastouder vindt, hebben wij haar al ontmoet. En geverifieerd.

Al onze erkende gastouders zijn professionals. Als gastouderbureau zorgen wij dat iedere gastouder voldoet aan onze eisen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, hygiëne en pedagogische vaardigheden.

Bekijk de gestelde voorwaarden aan een gastouder en opvanglocatie.

Erkende kinderopvang, een voorwaarde voor toeslag.

Gebruikmaken van opvang via een geregistreerd bureau is een voorwaarde voor het ontvangen van kinderopvangtoeslag. ViaViela regio Enschede voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen en is opgenomen in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) met het nummer: 178275517.

Bekijk ViaViela in regio Enschede en aangesloten gastouders in het LRK.

Goedgekeurd door de GGD.

Iedere vestiging van ViaViela wordt door de GGD getoetst op kwaliteitseisen. De resultaten van zo’n inspectie komen in een inspectierapport.

Lees hier het GGD-rapport van ViaViela in regio Enschede.