Welkom bij ViaViela

regio Hoorn, Medemblik, Stede Broec

Contact

Gastouderbureau ViaViela
de Vooruitgang 51
1693 DT Wervershoof
06-17241729
sandy.laan@viaviela.nl
Facebook
Twitter

Of stel je vraag via het contactformulier.

Stel je vraag

Sandy Laan

Mijn naam is Sandy Laan, houder van gastouderbureau ViaViela Sandy Laan. Ik verzorg de bemiddeling in de regio West-Friesland.

Veilige en vertrouwde omgeving

Uiteraard wil je voor je kinderen de beste opvang die er is. Als moeder van een groot gezin weet ik hoe belangrijk het is dat  kinderen worden opgevangen in een warme, veilige en vertrouwde omgeving. Waar één gezicht die vertrouwde band met de kinderen heeft, waar kinderen zich thuis zullen voelen, waar kinderen gezien worden en zichzelf mogen zijn.
Onze gastouders hebben een kleinschalige kinderopvang waardoor kinderen de aandacht krijgen om zich goed te kunnen ontwikkelen.
Al onze gastouders zijn geregistreerd in het landelijk register kinderopvang en voldoen aan alle eisen/voorwaarden die door de overheid worden gesteld.

Team van specialisten

Gastouders werken nooit alleen, ze hebben bij ViaViela een team van gespecialiseerde mensen achter de hand met een enorme hoeveel ervaring op alle vlakken van de kinderopvang. Door middel van (online) cursussen, workshops en trainingen blijft iedere gastouder zichzelf ontwikkelen.

De beste match

Ik begeleid ouders en gastouders van A tot Z in dit traject om er voor te zorgen dat er een goede en vertrouwde match geworden wordt waar jullie als ouders je prettig bij voelen.  Zij die jullie het meest lief zijn zullen in vertrouwde handen worden opgevangen door de gastouders van ViaViela.

Ben je op zoek naar een leuke gastouder of wil je gastouder worden, neem dan gerust contact op, ik help je graag verder!

Tot snel

Sandy

 

Nieuws uit regio Hoorn, Medemblik, Stede Broec

Vind jouw gastouder vandaag nog.

„Ik zorg ervoor dat alles rondom de opvang goed geregeld is.“ Stefanie Gingnagel

Als jij een gastouder vindt, hebben wij haar al ontmoet. En geverifieerd.

Al onze erkende gastouders zijn professionals. Als gastouderbureau zorgen wij dat iedere gastouder voldoet aan onze eisen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, hygiëne en pedagogische vaardigheden.

Bekijk de gestelde voorwaarden aan een gastouder en opvanglocatie.

Erkende kinderopvang, een voorwaarde voor toeslag.

Gebruikmaken van opvang via een geregistreerd bureau is een voorwaarde voor het ontvangen van kinderopvangtoeslag. ViaViela regio Hoorn voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen en is opgenomen in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) met het nummer: 146908405.

Bekijk ViaViela in regio Hoorn, Medemblik, Stede Broec in het LRK.

Goedgekeurd door de GGD.

Iedere vestiging van ViaViela wordt door de GGD getoetst op kwaliteitseisen. De resultaten van zo’n inspectie komen in een inspectierapport.

Lees hier het GGD-rapport van ViaViela in regio Hoorn, Medemblik, Stede Broec en de GGD-rapporten van de aangesloten gastouders in het LRK.