Welkom bij ViaViela

regio Spijkenisse, Hellevoetssluis

Contact

Gastouderbureau ViaViela
Oostendeelplein 36
3214 TM Zuidland
06-44189677
spijkenisse@viaviela.nl
Facebook
Instagram

Of stel je vraag via het contactformulier.

Stel je vraag

Carola Boon

Mijn naam is Carola Boon, contactpersoon van ViaViela in de regio Spijkenisse en Hellevoetssluis. Als moeder van twee kinderen en zelfstandig onderneemster weet ik hoe belangrijk het is dat je op je opvang kunt vertrouwen én dat een stukje flexibiliteit in de opvang goud waard is.

In deze regio bieden we op dit moment geen actieve nanny matching aan.

Echte aandacht voor je kind
Met een gastouder kies je voor opvang in een kleine groep, hierdoor voelt je kind zich snel veilig en vertrouwd en weet je dat er echte aandacht voor je kind is.

Match met gastouder
Heel belangrijk is de klik tussen jou, je kind en je gastouder. Via onze website kun je elkaar als ouder en gastouder vinden. Als persoonlijk aanspreekpunt kan ik je hier bij helpen of begeleid ik bijvoorbeeld bij het maken van opvangafspraken. Je kunt voor al je vragen rond gastouderopvang bij mij terecht.

Wil je meer weten over gastouderopvang?
Neem gerust contact met mij op, ik help je graag verder!

Groeten,

Carola

Nieuws uit regio Spijkenisse, Hellevoetssluis

Vind jouw gastouder vandaag nog.

„Kunnen bouwen op je opvang is goud waard.“ Carola Boon

Erkende kinderopvang, een voorwaarde voor toeslag.

Gebruikmaken van opvang via een geregistreerd bureau is een voorwaarde voor het ontvangen van kinderopvangtoeslag. ViaViela regio Spijkenisse voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen en is opgenomen in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) met het nummer: 510383154.

Bekijk ViaViela in regio Spijkenisse en Hellevoetssluis in het LRK.

Goedgekeurd door de GGD.

Iedere vestiging van ViaViela wordt door de GGD getoetst op kwaliteitseisen. De resultaten van zo’n inspectie komen in een inspectierapport.

Lees hier het GGD-rapport van ViaViela in regio Spijkenisse, Hellevoetssluis en de GGD-rapporten van aangesloten gastouders in het LRK.