Word jij ondernemer bij ViaViela?

Ervaring Franchisenemer regio Leiden

Wie kunnen je beter vertellen wat ondernemen met ViaViela in de praktijk inhoudt dan de mensen waar we iedere dag mee samenwerken.

Lees hier hoe Joëlle Bijl, franchisenemer regio Leiden het runnen van een ViaViela gastouderbureau ervaart.


Professioneel moederbedrijf

Al meer dan tien jaar ben ik nu eigenaar van gastouderbureau ViaViela Leiden. Al vanaf het allereerste begin is het beroep van gastouder in ontwikkeling en heb ik alle bewegingen meegemaakt waar deze boeiende sector mee te maken krijgt. Het is een prettig idee om een professioneel moederbedrijf achter me te hebben staan in dit werk, zodat ik altijd goed voorbereid en geinformeerd mijn klanten kan informeren/adviseren en zo nodig bijsturen. 


Opleiding en ondersteuning

Zo worden er ook diverse workshops aangeboden voor de vestigingen en zo nodig advies en begeleiding op maat. Op deze manier blijft het gastouderburo ook voor mijzelf interessant en leerzaam om voor te werken. Het contact met mede collega's verloopt prettig en het is fijn te kunnen sparren op nivo.


Mooie groei

Inmiddels is ViaViela Leiden uitgegroeid tot een vestiging met personeel, hoe positief is dat! Zo kunnen we met nog meer kennis en kunde de markt bedienen en laten zien dat we de beste zijn in gastouderopvang!