Nieuws

regio Alkmaar, Heerhugowaard, Langedijk

Workshop Baby's in ontwikkeling

Onderzoek wijst niet voor niets uit dat steeds meer ouders tot de conclusie komen dat de allerbeste opvangplek voor hun baby bij een gastouder is. Bij jou is er tijd en ruimte voor individuele aandacht. Jij maakt het verschil door die zorg te geven, die aansluit bij de specifieke behoeften van hun baby. Met liefde, aandacht en geduld ben jij de aangewezen persoon om een baby helemaal tot bloei te laten komen.

 

Praktische tips en handvaten

ViaViela helpt jou graag om in de praktijk nog beter in te kunnen spelen op de specifieke behoeften van baby’s. Daarom nodigen we je van harte uit voor de workshop Baby’s in ontwikkeling. Je krijgt praktische tips en handvaten, er is ruimte om van elkaar te leren en vragen te stellen. De onderwerpen die worden behandeld, zijn één op één terug te brengen in de praktijk. Meedoen heeft voor jou en de baby’s binnen jouw opvang direct meerwaarde!

 

Datum: Dinsdag 10 november
Tijd: van 19.30 – tot 22.00 uur 
Locatie: Buurthuis de Jutter
Adres: Spoorgracht 5a te Den Helder

 

De workshop wordt gegeven door mijn collega Bibische van Zweeden. Heb jij interesse in deze leuke workshop? Meld je dan direct aan door een mail te sturen naar b.vanzweeden@viaviela.nl onder vermelding van Workshop Baby’s in ontwikkeling. Er is plek voor 4 deelnemers, dus wacht niet te lang met aanmelden. Je ontvangt een bevestiging per mail met daarbij de uitnodiging om, ter voorbereiding van de workshop, de online cursus Baby’s in ontwikkeling te maken.

 

Ben jij niet in de gelegenheid om deel te nemen aan de workshop maar wil je wel de bijscholing volgen over Baby’s in ontwikkeling? Volg dan de online cursus. Je vindt deze na inloggen op Mijngastouderburo.nl. Kies onder Mijn gegevens voor EHBO/Kwaliteitseisen.

Corona

Voor onze bijeenkomsten geldt dat wij ons uiteraard houden aan de Corona richtlijnen zoals die op dat moment bestaan. Bij binnenkomst vragen wij je om je handen te desinfecteren en een checklist in te vullen. Tijdens de workshop is er voor iedereen een zitplaats op 1,5 meter afstand van elkaar. Heb je Corona gerelateerde klachten en je zou deelnemen aan de workshop, dan verzoeken we je om je af te melden en niet te komen. Het kan gebeuren dat de bijeenkomst op locatie toch niet door kan gaan. In dat geval proberen we de training online aan te bieden.

 

Ben jij niet in de gelegenheid om deel te nemen aan de workshop maar wil je wel de bijscholing volgen over Baby’s in ontwikkeling?

Volg dan de online cursus. Je vindt deze na inloggen op Mijngastouderburo.nl. Kies onder Mijn gegevens voor EHBO/Kwaliteitseisen.