Welkom bij ViaViela

Amersfoort

Contact

Gastouderbureau ViaViela
Molecaten 51
3772 LJ Barneveld
06-24772477
amersfoort@viaviela.nl
Facebook
Instagram

Of stel je vraag via het contactformulier.

Stel je vraag

Loes en Johan Haverkamp

Wij zijn Loes & Johan Haverkamp. Samen verzorgen wij de bemiddeling en begeleiding van ouders en gastouders specifiek voor opvang binnen de familie in de regio Amersfoort. Ben je nog op zoek naar een gastouder of nanny of wil je opvang bieden, neem dan contact op met mijn collega Joyce van de Kamp.

Een gastouder is veel meer dan een oppas
Onze gastouders zijn geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) en voldoen aan alle voorwaarden die door de overheid worden gesteld. Daarnaast volgen onze gastouders continue bijscholing en ondersteunen wij hen op alle vlakken zodat zij al hun aandacht kunnen richten op datgene waar zij zo goed in zijn: professionele opvang bieden!

Kinderopvang in een kleine groep
Onze gastouders bieden kinderopvang in een groep van maximaal 6 kinderen. Er is veel oog en persoonlijke aandacht voor het kind. Dat is de kracht van gastouderopvang.

Onze website
Het is prachtig om twee partijen met elkaar in contact te brengen, en iets moois tot stand te laten komen. Onze website is hierbij een belangrijke schakel. Ouders kunnen hier al zoeken naar een geschikte gastouder die bij hun opvangbehoefte past.

Meer weten over gastouderopvang?
Kijk dan voor informatie op onze website of neem contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Groeten,
Loes & Johan Haverkamp

Vind jouw gastouder vandaag nog.

„Persoonlijke begeleiding, dat is onze kracht.“ Loes Haverkamp

Als jij een gastouder vindt, hebben wij haar al ontmoet. En geverifieerd.

Al onze erkende gastouders zijn professionals. Als gastouderbureau zorgen wij dat iedere gastouder voldoet aan onze eisen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, hygiëne en pedagogische vaardigheden.

Bekijk de gestelde voorwaarden aan een gastouder en opvanglocatie.

Erkende kinderopvang, een voorwaarde voor toeslag.

Gebruikmaken van opvang via een geregistreerd bureau is een voorwaarde voor het ontvangen van kinderopvangtoeslag. ViaViela Amersfoort en ViaViela Barneveld voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen en is opgenomen in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) met de nummers: 124401442/189854790.

Bekijk ViaViela in regio Amersfoort in het LRK.

Goedgekeurd door de GGD.

Iedere vestiging van ViaViela wordt door de GGD getoetst op kwaliteitseisen. De resultaten van zo’n inspectie komen in een inspectierapport.

Lees hier het GGD-rapport van ViaViela in regio Amersfoort en de GGD-rapporten van aangesloten gastouders in Amersfoort in het LRK.