Nieuws

regio Bergen op Zoom, Roosendaal, Oostflakkee

Intervisie-avond voor gastouders en vraagouders

ViaViela Bergen op Zoom organiseert op maandag 15 april a.s. weer een Intervisie-avond op kantoor.

 

Interactieve lezing: De kracht van Positief Opvoeden
 
Een kind opvoeden is niet altijd even makkelijk. Als kinderen op een positieve manier worden opgevoed ontwikkelen zij zich beter. Maar hoe moet je reageren op een kind dat boos of driftig is? Hoe ga je om met een kind dat stil, bang of verdrietig is?

Deze en andere alledaagse opvoedingsvragen komen aan de orde in de lezingen Positief Opvoeden. Je krijgt informatie over de redenen waarom kinderen soms niet reageren zoals wij dat zouden willen en hoe je het beste met lastige situaties om kunt gaan. Bruikbare tips en nuttige vaardigheden worden meegegeven om kleine problemen tijdig op te lossen.

De eerste lezing wordt gegeven door een Triple-P geschoolde professional en behandelt het onderwerp: De kracht van positief opvoeden. Door kinderen positief op te voeden ontwikkelen ze vaardigheden en zelfvertrouwen, wat belangrijk is voor succes op school en in relaties.

Datum: maandag 15 april 2019
Aanvang: 19.30 uur
Locatie: Leeszaal Businesscenter de Blokstallen
Adres: Blokstallen 2b, 4611 WB Bergen op Zoom
 

Aanmelden
 
Dit belooft een zeer interessante avond te worden zowel voor gastouders als voor vraagouders. Wil je hierbij aanwezig zijn, meld je dan zo spoedig mogelijk aan via bergenopzoom@viaviela.nl.

Tot 15 april!