Nieuws

regio Bergen op Zoom, Roosendaal, Oostflakkee

Uitnodiging Trainingsfilm: Effectief communiceren

Samenwerking en goede communicatie zijn nodig om kwalitatieve opvang te bieden aan het kind. Wat doe je als ouders speciale wensen hebben waar je niet aan kunt voldoen, als zij hun ontevredenheid uiten, of als zij zich niet aan afspraken houden?

En wat betekent zakelijk zijn in de gastouderopvang en hoe kun je als gastouder je professionaliteit zichtbaar maken in de verschillende contactmomenten?

Goede communicatie is een voorwaarde voor tevreden en betrokken vraagouders!

Graag nodigen we je uit om de trainingsfilm 'Effectief communiceren' te bekijken. Je krijgt praktische tips en handvaten. De onderwerpen die worden behandeld, zijn één op één terug te brengen in de praktijk. Kijken heeft voor jou en jouw opvang direct meerwaarde!


Meer informatie

Na aanmelding ontvang je een link naar de film, met deze mail ontvang je ook het werkplan en de richtlijnen.

Wanneer je de online training hebt afgerond, stuur je het ingevulde werkplan retour. Dan bepalen we samen een datum om het werkplan door te spreken.

Is alles in orde, dan ontvang je een bewijs van deelname.


Meld je direct aan!

Heb jij interesse in deze trainingsfilm? Meld je dan direct aan door een mail te sturen naar bergenopzoom@viaviela.nl onder vermelding van 'trainingsfilm Effectief communiceren'.

Je ontvangt van ons een bevestiging per mail met daarbij de uitnodiging om, ter voorbereiding van de trainingsfilm, de online cursus Effectief communiceren te maken.

Met vriendelijke groeten,

Gastouderbureau ViaViela
Team Bergen op Zoom

  

NB Ben jij niet in de gelegenheid om de trainingsfilm te kijken, maar wil je wel de bijscholing volgen over Effectief communiceren? Volg dan de online cursus. Je vindt deze na inloggen op Mijngastouderburo.nl. Kies onder Mijn gegevens voor EHBO/Kwaliteitseisen.