Nieuws

regio Breda, Oosterhout, Etten-leur

Speelgoed ruildag

Heb jij ook al tijden spelletjes en speelgoed in de kast liggen waar je gastkindjes niet meer naar omkijken? Of wil je gewoon eens wat ander speelgoed waar de kindjes mee kunnen spelen, maar wil je daar eigenlijk niet te veel geld aan uit geven? 

Kom dan speelgoed ruilen op onze speelgoed ruildag!  

Voor ieder ingeleverd stuk speelgoed ontvang je een waardebon. Hiervoor kan je weer een ander stuk speelgoed meenemen wat door een andere gastouder is ingeleverd. Zorg ervoor dat het speelgoed nog netjes en compleet is. Ook leesboeken mogen worden geruild tegen andere boeken (geen kartonnen boekjes).

 

Wat wel: 

- Net en schoon speelgoed
- Compleet speelgoed
- Loopwagentjes
- Fietsjes
- Prentenboeken
- Voorleesboeken

Wat niet: 

- Kapot of incompleet speelgoed
- Boeken met gescheurde pagina's 
- Kartonnen boekjes
- Knuffels
- McDonalds (of vergelijkbare) speeltjes

 

Je kunt het speelgoed inleveren op zaterdagmorgen 26 oktober van 10.00 tot 10.30 uur. Vanaf 11.00 uur kun je vervolgens je waardebon(nen) inleveren. Ken je collega gastouders van andere bureau's die ook interesse hebben om hun speelgoed te ruilen, dan zijn zij ook van harte welkom.

Wij zorgen voor koffie, thee en koekje. De speelgoed ruildag gaat door bij minimaal 15 gastouders. Het eventueel overgebleven speelgoed zullen we verloten onder de aanwezige gastouders of doneren we aan een goed doel. 

 

Meld je aan

Kom je ook gezellig ruilen op zaterdag 26 oktober en bijkletsen met collega gastouders? 
Meld je dan hier aan.

Heb je die dag zin om ons te helpen met het uitstallen van het ingeleverde speelgoed, stuur dan een mailtje naar regiobreda@viaviela.nl.