Nieuws

regio Delft, Vlaardingen, Lansingerland

Schrijf jij je in voor de ViaViela Vakopleiding?

De ViaViela Vakopleiding, een goede basis voor succesvolle gastouderopvang

Jij weet wat het betekent om aan het roer te staan van een eigen opvang. Je steekt er tijd, liefde en energie in en hebt ervaren dat werken als zelfstandig gastouder meer inhoudt dan alleen liefdevolle opvang bieden. Ook goede financiële afspraken, een slim promotiebeleid en een duurzame relatie met je vraagouders vormen belangrijke pijlers voor jouw succes.


Succesvol ondernemen met de ViaViela Vakopleiding!

ViaViela helpt je graag het maximale uit jouw inspanningen te halen. Daarom hebben we de ViaViela Vakopleiding ontwikkeld. De eerste vakopleiding voor ondernemende gastouders, barstensvol antwoorden op vragen waar veel gastouders mee worstelen. Onderwerpen die worden behandeld, kun je één op één in de praktijk toepassen. Meedoen is dus slim investeren in jouw toekomst!

Op 26 januari start de ViaViela Vakopleiding. Doe je mee?

 

Wat houdt de ViaViela Vakopleiding in?

Speciaal voor onze gastouders bieden wij een compleet scholingsprogramma om jouw kennis op te frissen, te verrijken en je opvang verder te professionaliseren. We bieden je verschillende modules met verschillende thema’s aan, die aansluiten bij alle aspecten van gastouderopvang. Binnen de modules vind je materialen voor zelfstudie én verzorgen we (online) bijeenkomsten met meerdere gastouders. Voor ieder wat wils! Volg je naast de module ‘Professioneel ondernemen’ (inclusief bijeenkomst) nog twee andere modules, dan ontvang je van ons een bewijs van deelname voor het volgen van de ViaViela Vakopleiding. We nodigen je van harte uit om met één of meerdere modules aan de slag te gaan.

Welke modules bieden we aan?

  • Professioneel ondernemen
  • Pedagogisch handelen*
  • Effectief communiceren
  • Baby's in ontwikkeling
  • Gezonde Voeding

*Heb je al een Pedagogisch kwaliteitshuis ingevuld? Dan kun je vrijstelling krijgen voor deze bijeenkomst

 

Aanmelden


Wil je je aanmelden voor de ViaViela Vakopleiding? Dat kan via onderstaande button. Je ontvangt zo snel mogelijk een bevestiging van je aanmelding met meer informatie over de start van jouw opleidingstraject.


Aanmelden ViaViela Vakopleiding

 

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Tot ziens bij de ViaViela Vakopleiding!

 Met vriendelijke groet,
Gastouderbureau ViaViela