Vacature Gastouder

regio Best, Eindhoven, Veldhoven

Gastouder gezocht!

Functieomschrijving

Als gastouder is jouw voornaamste taak het opvangen van kinderen wanneer de ouders aan het werk zijn. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang en verzorging van je opvangkinderen en verricht de huishoudelijke werkzaamheden die hieruit voortkomen. Hierin heb je veel vrijheid; je bepaalt zelf wanneer je werkt en wat je op een dag doet. Als gastouder vang je één tot zes kinderen tegelijkertijd op, in je eigen huis of in het huis van de vraagouder

Door het creëren van een fijne en veilige omgeving kunnen kinderen zich optimaal ontwikkelen in jouw opvang. Met de diverse activiteiten die je aanbiedt help je kinderen hun talenten te ontdekken. Je begeleidt kinderen zowel in groepsverband als individueel, en signaleert bijzonderheden in de ontwikkeling.  Je hebt een goed contact met ouders en houdt een zorgvuldige administratie bij.

 

Wij zoeken iemand die…

- In het bezit is van een relevante MBO of HBO diploma.

- In het bezit is van een diploma EHBO voor kinderen (of bereid dit op korte termijn te halen).

- Nederlands sprekend is.

- Haar opvang uitdraagt middels de visie en het pedagogisch beleid van ViaViela.

- Beslissingen durft te nemen en zich verantwoordelijk voelt voor haar eigen gastouderopvang.

- Gemotiveerd is om te groeien in kennis en ervaring en wil investeren in eigen ontwikkeling.

- Bereidt en in staat is om de privé-situatie op professionele wijze te combineren met je gastouderopvang.

 

Wij bieden…

- Een leuke verantwoordelijke baan met kinderen.

- Vrijheid en flexibiliteit in je dagindeling.

- Een passend uurtarief die jij zelf bepaalt, net zoals je werkdagen en -tijden. Een gastouder verdient bij ons gemiddeld tussen de €4,50 en €6,00 per kind per uur.

- Veilige en snelle uitbetaling van je gastoudervergoeding.

- De mogelijkheid tot het volgen van scholing in de vorm van workshops, themabijeenkomsten en online cursussen.

 

Als gastouder en zelfstandig ondernemer (ZZP-er)

Als gastouder werk je niet in loondienst bij de ouder of bij ViaViela, maar voor jezelf. ViaViela adviseert en ondersteunt jou als ZZP’er middels een vast contactpersoon in de vorm van een bemiddelaar. Deze verzorgt de contractuele, administratieve en financiële zaken rondom de bemiddeling tussen jou en de vraagouder. Om ervoor te zorgen dat je als gastouder voldoet aan alle wettelijk gestelde eisen, verzorgen wij scholingsactiviteiten, zoals kinder-EHBO, risico-inventarisatie en thema avonden.

 

Gesteund door Gastouderbureau ViaViela

Wanneer je als zelfstandig gastouder aan de slag gaat, wil je het liefst dat je opvangplaatsen bezet zijn. ViaViela staat voor je klaar om je te ondersteunen bij het promoten van jouw diensten als gastouder. Zo kun jij vooral focussen op het opvangen van kinderen zodat jouw werk nog leuker wordt. Daarnaast krijg je van ons professionele promotiemiddelen om jouw opvang in de buurt meer bekendheid te geven. Tot sloten krijg je beschikking over een eigen gastouderprofiel waarbij zoekende ouders je eenvoudig en snel kunnen vinden.  

 

Nog geen gastouder?

ViaViela is altijd op zoek naar startende gastouders. We bieden je  dan ook graag ondersteuning in het opstarten van jouw eigen gastouderopvang en bouwen samen aan een prettige, duurzame relatie. Daar hebben we iets voor over. Naast dat we jou begeleiden tijdens het volgen van je opleiding, kom je ook in aanmerking voor een studieovereenkomst met ViaViela. Zo willen we met jou bouwen aan een sterke relatie. Wij betalen een groot deel van de opleiding en ben jij verzekerd dat je in ieder geval de eerste periode met ons samenwerkt.n kijken of we kunnen bouwen aan een sterke relatie.

 

Vestiging: Best-Eindhoven-Veldhoven

 

Geïnteresseerd?

Heeft deze vacature je geïnteresseerd maar zijn nog niet al je vragen beantwoord? Dan mag je altijd contact opnemen via telefoon, mail of WhatsApp.

 

Direct solliciteren? Dat kan natuurlijk ook. Meld je dan hier aan.

 

Gastouderbureau ViaViela hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees hier onze privacyverklaring.