Nieuws

regio Geldermalsen, Tiel, Zaltbommel

Uitnodiging Gastouderkring Baby's in ontwikkeling

Onderzoek wijst niet voor niet uit dat steeds meer ouders tot de conclusie komen dat de allerbeste opvangplek voor hun baby bij een gastouder is. Bij jou is er tijd en ruimte voor individuele aandacht. Jij maakt het verschil door die zorg te geven, die aansluit bij de specifieke behoeften van hun baby. Met liefde, aandacht en geduld ben jij de aangewezen persoon om een baby helemaal tot bloei te laten komen.


Uitwisselen van ervaringen en ideeën

ViaViela wil jou graag de kans bieden om met collega-gastouders ervaringen en ideeën uit te wisselen over het thema Baby’s in ontwikkeling. Dit doen we op een gezellige manier, aan de hand van vragen en stellingen. Op die manier hopen we elkaar te inspireren, ruimte te bieden voor vragen en samen de ontwikkeling van de baby’s binnen jouw opvang nog meer te stimuleren.


Meer informatie

Datum: woensdag 2 september
Tijd: van 19.30 uur tot 21.30 uur
Locatie: De Chamotte 4A in Geldermalsen


Meld je direct aan!

Heb jij interesse in de gastouderkring Baby’s in ontwikkeling? Meld je dan direct aan door een mail te sturen naar geldermalsen@viaviela.nl onder vermelding van Gastouderkring Baby’s in ontwikkeling. Je ontvangt van ons een bevestiging per mail.

Wil je helemaal voorbereid naar de gastouderkring komen? Maak dan ook de online cursus Baby’s in ontwikkeling via Mijngastouderburo.nl.
 
Graag tot 2 september!