Welkom bij ViaViela

regio Geldermalsen, Tiel, Zaltbommel

Contact

Gastouderbureau ViaViela
Sterappel 52
4191 DM Geldermalsen
06-47049571
geldermalsen@viaviela.nl
Facebook
Twitter

Of stel je vraag via het contactformulier.

Stel je vraag
Geldermalsen

Sonja van Gelderen

Mijn naam is Sonja van Gelderen, en als contactpersoon van ViaViela in de regio Geldermalsen, Tiel en Zaltbommel kan ik namens mijn enthousiaste team zeggen dat wij onze ouders en gastouders helpen met alles wat bij goede gastouderopvang komt kijken.

Persoonlijke begeleiding
Als (gast)ouder word je persoonlijk door ons begeleid. Maar ook op andere manieren word je door ViaViela ondersteund. Zo kun je altijd terecht op de website van ViaViela. Hier vinden ouders en gastouders elkaar. Daarnaast kun je als (gast)ouder gebruik maken van alle faciliteiten die ViaViela landelijk biedt. Dat, in combinatie met een persoonlijk aanspreekpunt dichtbij, is de kracht van ViaViela.

Ook voor opvoedadvies
Elke (gast)ouder komt wel eens voor opvoeduitdagingen te staan. Bij ViaViela kun je ook voor deze vragen terecht. Bovendien organiseren we regelmatig workshops over relevante opvoedthema’s. Ook blijf je op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van kinderopvang middels de 6-wekelijkse ViaViela nieuwsbrief.

Wil je meer weten over gastouderopvang?
Neem gerust contact met ons op. Wij informeren je er graag over!

Groeten,

Sonja

Nieuws uit regio Geldermalsen, Tiel, Zaltbommel

Vind jouw gastouder vandaag nog.

„Wij helpen ouders en gastouders elkaar te vinden.“ Sonja van Gelderen

Als jij een gastouder vindt, hebben wij haar al ontmoet. En geverifieerd.

Al onze erkende gastouders zijn professionals. Als gastouderbureau zorgen wij dat iedere gastouder voldoet aan onze eisen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, hygiëne en pedagogische vaardigheden.

Bekijk de gestelde voorwaarden aan een gastouder en opvanglocatie.

Erkende kinderopvang, een voorwaarde voor toeslag.

Gebruikmaken van opvang via een geregistreerd bureau is een voorwaarde voor het ontvangen van kinderopvangtoeslag. ViaViela regio Geldermalsen voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen en is opgenomen in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) met het nummer: 217063408.

Bekijk ViaViela in regio Geldermalsen, Tiel, Zaltbommel en aangesloten gastouders in het LRK.

Goedgekeurd door de GGD.

Iedere vestiging van ViaViela wordt door de GGD getoetst op kwaliteitseisen. De resultaten van zo’n inspectie komen in een inspectierapport.

Lees hier het GGD-rapport van ViaViela in regio Geldermalsen, Tiel, Zaltbommel en in regio Nijmegen.