Welkom bij ViaViela

regio Geldermalsen, Tiel, Zaltbommel

Contact

Gastouderbureau ViaViela
Rijksstraatweg 64
4191 SG Geldermalsen
06-47049571
geldermalsen@viaviela.nl
Facebook
Instagram

Of stel je vraag via het contactformulier.

Stel je vraag

Sonja van Gelderen

Mijn naam is Sonja van Gelderen, en als contactpersoon van ViaViela in de regio Geldermalsen, Tiel en Zaltbommel kan ik namens mijn enthousiaste team zeggen dat wij onze ouders en gastouders helpen met alles wat bij goede gastouderopvang komt kijken.

Persoonlijke begeleiding
Als (gast)ouder word je persoonlijk door ons begeleid. Maar ook op andere manieren word je door ViaViela ondersteund. Zo kun je altijd terecht op de website van ViaViela. Hier vinden ouders en gastouders elkaar. Daarnaast kun je als (gast)ouder gebruik maken van alle faciliteiten die ViaViela landelijk biedt. Dat, in combinatie met een persoonlijk aanspreekpunt dichtbij, is de kracht van ViaViela.

Ook voor opvoedadvies
Elke (gast)ouder komt wel eens voor opvoeduitdagingen te staan. Bij ViaViela kun je ook voor deze vragen terecht. Bovendien organiseren we regelmatig workshops over relevante opvoedthema’s. Ook blijf je op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van kinderopvang middels de 6-wekelijkse ViaViela nieuwsbrief.

Wil je meer weten over gastouderopvang?
Neem gerust contact met ons op. Wij informeren je er graag over!

Groeten,

Sonja

Nieuws uit regio Geldermalsen, Tiel, Zaltbommel

Vind jouw gastouder vandaag nog.

„Wij helpen ouders en gastouders elkaar te vinden.“ Sonja van Gelderen

Erkende kinderopvang, een voorwaarde voor toeslag.

Gebruikmaken van opvang via een geregistreerd bureau is een voorwaarde voor het ontvangen van kinderopvangtoeslag. ViaViela regio Geldermalsen voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen en is opgenomen in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) met het nummer: 217063408.

Bekijk ViaViela in regio Geldermalsen, Tiel, Zaltbommel in het LRK.

Goedgekeurd door de GGD.

Iedere vestiging van ViaViela wordt door de GGD getoetst op kwaliteitseisen. De resultaten van zo’n inspectie komen in een inspectierapport.

Lees hier het GGD-rapport van ViaViela in regio Geldermalsen, Tiel, Zaltbommel, in regio Nijmegen en de GGD-rapporten van aangesloten gastouders in de regio Geldermalsen en gastouder in de regio Nijmegen in het LRK.