Nieuws

regio Gouda, Capelle a/d IJssel, Woerden

Uitnodiging Gastouderkring: Baby's in ontwikkeling

Onderzoek wijst niet voor niets uit dat steeds meer ouders tot de conclusie komen dat de allerbeste opvangplek voor hun baby bij een gastouder is.

Bij jou is er tijd en ruimte voor individuele aandacht. Jij maakt het verschil door die zorg te geven, die aansluit bij de specifieke behoeften van hun baby.


Uitwisselen van ervaringen en ideeën

ViaViela wil jou graag de kans bieden om met collega-gastouders ervaringen en ideeën uit te wisselen over het thema Baby’s in ontwikkeling.

Dit doen we op een gezellige manier, aan de hand van vragen en stellingen.

Op die manier hopen we elkaar te inspireren, ruimte te bieden voor vragen en samen de ontwikkeling van de baby’s binnen jouw opvang nog meer te stimuleren.


Meer informatie en aanmelden

De gastouderkring vindt plaats op woensdag 8 juni van 19.30 – tot 22.00 uur. Locatie: Fokkerstraat 22B, 2811 ER Reeuwijk. (Wanneer de groep gastouders en nanny's te groot wordt voor ons kantoor, zullen we uitwijken naar een locatie in Gouda. Jullie ontvangen hierover tijdig bericht.)

Ter voorbereiding vragen we je (indien je dit nog niet hebt gedaan) de online cursus Baby's in ontwikkeling te volgen, de trainingsfilm Baby's in ontwikkeling te kijken en een werkplan te maken.

Ben jij erbij op 8 juni? Meld je dan direct aan via dit formulier.

Graag tot dan!

Met vriendelijke groeten,

Gastouderbureau ViaViela
Team Gouda