Nieuws

regio Gouda, Capelle a/d Ijssel, Woerden

Uitnodiging bijeenkomst: Jouw zakelijke afspraken 2024

De zomer is bijna voorbij en dat betekent dat het nieuwe jaar alweer snel voor de deur staat. Dit is hét moment om de inhoud van je huisregels en jouw uurtarief voor komend jaar vast te stellen. Wij helpen je daar graag bij! Daarom nodigen we je uit voor een inspirerende bijeenkomst.


Haal meer verdiensten uit je opvang

Ben jij tevreden met jouw inkomen? Weet je welke factoren van invloed zijn op de hoogte van jouw omzet? En wat is dan eigenlijk de impact voor ouders?

Tijdens de bijeenkomst ‘Zakelijke afspraken 2024’ vertellen we je meer over de verschillende manieren waarop jij jouw verdiensten kan verhogen. We gaan aan de slag met rekenvoorbeelden, waardoor jij heel snel antwoord krijgt op bovenstaande vragen. Het zal je verbazen dat een verhoging van de uren die je factureert vaak veel interessanter is voor jou én de ouders.

Heb jij vorig jaar de bijeenkomst ‘Professionalisering zakelijke afspraken’ bijgewoond? Dit jaar geven we je nog meer inzichten, zodat jij de volgende stap in de professionalisering van jouw bedrijfsvoering kan zetten.


Meer informatie en aanmelden

We organiseren 2 bijeenkomsten:

Bijeenkomst op kantoor: maandag 25 september van 19:30 tot 21:30 uur (adres: Fokkerstraat 22B, 2811 ER in Reeuwijk)
*  Online bijeenkomst: woensdag 27 september van 19:30 tot 21:30 uur

Meld je aan via deze link

Heb je contact met een gastouder die niet bij ViaViela is aangesloten en heeft deze gastouder ook interesse in de bijeenkomst? Stuur de uitnodiging dan gerust door aan je collega. Ook deze gastouder kan zich aanmelden voor één van de bijeenkomsten. 

Aan de bijeenkomst zijn geen kosten verbonden.
 
Ben jij nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor 2024? Meld je dan nu aan!

Heb je nog vragen, stel ze gerust.

Met vriendelijke groeten,

Gastouderbureau ViaViela
Team Gouda