Nieuws

regio Landgraaf, Heerlen, Kerkrade

Uitnodiging Gastouderkring baby's in ontwikkeling

Onderzoek wijst niet voor niets uit dat steeds meer ouders tot de conclusie komen dat de allerbeste opvangplek voor hun baby bij een gastouder is. Bij jou is er tijd en ruimte voor individuele aandacht. Jij maakt het verschil door die zorg te geven, die aansluit bij de specifieke behoeften van hun baby. Met liefde, aandacht en geduld ben jij de aangewezen persoon om een baby helemaal tot bloei te laten komen.

 

Uitwisselen van ervaringen en ideeën

ViaViela wil jou graag de kans bieden om met collega-gastouders ervaringen en ideeën uit te wisselen over het thema Baby’s in ontwikkeling. Dit doen we op een gezellige manier, aan de hand van vragen en stellingen. Op die manier hopen we elkaar te inspireren, ruimte te bieden voor vragen en samen de ontwikkeling van de baby’s binnen jouw opvang nog meer te stimuleren.

Datum: woensdag 18 maart
Tijd: van 19.30 uur – tot 22.00 uur
Adres: Brandhofstraat 16, 6372 KC Landgraaf

 

Meld je direct aan!

Heb jij interesse in de gastouderkring Baby’s in ontwikkeling? Meld je dan direct aan door een mail te sturen naar landgraaf@viaviela.nl onder vermelding van Gastouderkring Baby’s in ontwikkeling. Je ontvangt van ons een bevestiging per mail. Deelname aan de gastouderkring is gratis.

Wil je helemaal voorbereid naar de gastouderkring komen? Maak dan ook de online cursus Baby’s in ontwikkeling via Mijngastouderburo.nl.

Graag tot 18 maart!
 

NB Ben jij niet in de gelegenheid om deel te nemen aan de gastouderkring op 18 maart maar wil je wel de bijscholing volgen over Baby’s in ontwikkeling? Volg dan de online cursus. Je vindt deze na inloggen op Mijngastouderburo.nl. Kies onder Mijn gegevens voor EHBO/Kwaliteitseisen.