Nieuws

regio Leiden, Zoetermeer, Alphen aan de Rijn

Uitnodiging online Gastouderkring: Gezonde voeding

Gezonde voeding levert de energie en voedingsstoffen die nodig zijn om het lichaam gezond te houden. En natuurlijk biedt gezonde voeding kinderen de bouwstoffen om te groeien en om zich te ontwikkelen. Daarbij maakt het voedingspatroon van kinderen vooral de eerste levensjaren grote veranderingen door.

Die ontwikkeling maak jij als gastouder van dichtbij mee!


Uitwisselen van ervaringen en ideeën

ViaViela wil jou graag de kans bieden om met collega-gastouders ervaringen en ideeën uit te wisselen over het thema Gezonde voeding. Dit doen we op een gezellige manier, tijdens een online gastouderkring.

We hopen tijdens de gastouderkring elkaar te inspireren, ruimte te bieden voor vragen en samen gezonde voeding en een gezonde leefstijl binnen jouw opvang nog meer te stimuleren.


Even voorstellen: Esther Hoeijmans

Op maandag 17 mei start onze nieuwe collega Esther Hoeijmans. Tijdens de online gastouderkring is Esther ook aanwezig en stelt ze zich aan je voor.


Meld je direct aan!

De online gastouderkring vindt plaats op donderdag 27 mei vanaf 19.30 uur. Je krijgt van te voren een link om te kunnen inloggen.
 
Wil jij deelnemen aan deze leuke avond én onze nieuwe collega ontmoeten? Meld je aan door een mail te sturen naar leiden@viaviela.nl onder vermelding van 'Gastouderkring Gezonde voeding'. Je ontvangt van ons een bevestiging per mail.

Wil je helemaal voorbereid naar de gastouderkring komen? Maak dan ook de online cursus Gezonde voeding via Mijngastouderburo.nl.

Graag tot dan!

Met vriendelijke groeten,

Gastouderbureau ViaViela
Joëlle Otto-Bijl