Nieuws

regio Spijkenisse, Hellevoetsluis, Oud-Beijerland

Uitnodiging online workshop: Baby's in ontwikkeling

Onderzoek wijst niet voor niets uit dat steeds meer ouders tot de conclusie komen dat de allerbeste opvangplek voor hun baby bij een gastouder is.

Bij jou is er tijd en ruimte voor individuele aandacht. Jij maakt het verschil door die zorg te geven, die aansluit bij de specifieke behoeften van hun baby.


Praktische tips en handvaten

ViaViela helpt jou graag om in de praktijk nog beter in te kunnen spelen op de specifieke behoeften van baby’s. Daarom nodigen we je van harte uit voor de online workshop Baby’s in ontwikkeling.

Je krijgt praktische tips en handvaten, er is ruimte om van elkaar te leren en vragen te stellen. De onderwerpen die worden behandeld, zijn één op één terug te brengen in de praktijk.

Meedoen heeft voor jou en de baby’s binnen jouw opvang direct meerwaarde!


Meer informatie en aanmelden

De workshop vindt plaats op donderdag 1 juli van 20.00 tot 21.30 uur. Je volgt deze workshop online, vanuit huis, vanachter je eigen computer of laptop.

Heb jij interesse in de workshop Baby’s in ontwikkeling? Meld je dan direct aan door een mail te sturen naar: m.dewaal@viaviela.nl onder vermelding van Workshop Baby’s in ontwikkeling.

Je ontvangt een bevestiging per mail met daarbij de uitnodiging om, ter voorbereiding van de workshop, de online cursus Baby’s in ontwikkeling te maken.


Trainingsfilm Baby's in ontwikkeling

Ben jij niet in de gelegenheid om deel te nemen aan de workshop maar wil je wel de bijscholing volgen over Baby’s in ontwikkeling?

Volg dan onze Trainingsfilm Baby's in ontwikkeling. Ook in deze trainingsfilm krijg je praktische tips en handvaten die direct toepasbaar zijn in de praktijk.

Meld je aan via: m.dewaal@viaviela.nl onder vermelding van 'Trainingsfilm'. Na aanmelding ontvang je een link naar de video, met deze mail ontvang je ook het werkplan en de richtlijnen.

Wanneer je de online training hebt afgerond, stuur je het ingevulde werkplan retour. Dan bepalen we samen een datum om het werkplan door te spreken. Is alles in orde, dan ontvang je een certificaat.

Met vriendelijke groeten,


Gastouderbureau ViaViela
Marleen de Waal