Welkom bij ViaViela

Sittard

Contact

Gastouderbureau ViaViela
De Gronckelstraat 8
6141 AG Limbricht
06-44189678
sittard@viaviela.nl
Facebook
Instagram

Of stel je vraag via het contactformulier.

Stel je vraag

Leonie Verbeek

Mijn naam is Leonie Verbeek en ik ben contactpersoon in de regio Sittard. Ik verzorg de bemiddeling en begeleiding van ouders en gastouders specifiek voor opvang binnen de familie. Ben je nog op zoek naar een gastouder of nanny of wil je opvang bieden, neem dan contact op met mijn collega's Marion en Etienne Devens.

Nieuwe werken vraagt om flexibiliteit
Het nieuwe werken betekent dat mensen veel flexibeler inzetbaar en op wisselende tijden werkzaam zijn. Met een gastouder kies je voor flexibele opvang, dat geeft je als ouder ruimte. Ook als je werkdag een keer een half uurtje uitloopt.

Opvang op maat
Er is steeds meer behoefte aan opvang op maat door een vertrouwd persoon met veel persoonlijke aandacht voor ieder kind. Weten dat je kind bij een vertrouwd persoon is geeft je als ouder rust. Gastouderopvang past precies bij deze nieuwe opvangbehoefte.

Wil je meer weten over gastouderopvang?
Neem gerust contact met mij op, ik help je graag verder!

Groeten,

Leonie

Nieuws uit regio Sittard

Vind jouw gastouder vandaag nog.

„Er is steeds meer behoefte aan opvang op maat.“ Leonie Verbeek

Als jij een gastouder vindt, hebben wij haar al ontmoet. En geverifieerd.

Al onze erkende gastouders zijn professionals. Als gastouderbureau zorgen wij dat iedere gastouder voldoet aan onze eisen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, hygiëne en pedagogische vaardigheden.

Bekijk de gestelde voorwaarden aan een gastouder en opvanglocatie.

Erkende kinderopvang, een voorwaarde voor toeslag.

Gebruikmaken van opvang via een geregistreerd bureau is een voorwaarde voor het ontvangen van kinderopvangtoeslag. ViaViela regio Sittard voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen en is opgenomen in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) met het nummer: 853621615.

Bekijk ViaViela in regio Sittard in het LRK.

Goedgekeurd door de GGD.

Iedere vestiging van ViaViela wordt door de GGD getoetst op kwaliteitseisen. De resultaten van zo’n inspectie komen in een inspectierapport.

Lees hier het GGD-rapport van ViaViela in regio Sittard en de GGD-rapporten van aangesloten gastouders in het LRK.