Welkom bij ViaViela

regio Meerssen, Sittard, Echt

Contact

Gastouderbureau ViaViela
Nachtegaalstraat 13
6243 AS Geulle
06-47049584
devens@viaviela.nl
Facebook
Instagram

Of stel je vraag via het contactformulier.

Stel je vraag

Marion en Etiënne Devens

Mogen we ons even voorstellen: wij zijn Marion en Etiënne Devens, contactpersonen van Gastouderbureau ViaViela in de regio Meerssen, Sittard en Echt. Als ouders van drie en ervaringsdeskundigen in de kinderopvang sinds 2007 weten we als geen ander waar goede gastouderopvang aan moet voldoen en waar je als ouder tegenaan loopt.

Iedere situatie is anders
Samen met onze medewerkster Scarlet van Tongeren luisteren we in persoonlijke gesprekken goed naar de wensen van ouders en gastouders. Op die manier en via de website brengen we ouders en gastouders met elkaar in contact. De ‘klik’ tussen ouder en gastouder is daarbij bepalend en geeft dan ook veel voldoening als dat leidt tot een succesvolle match!

Gastouders volgen continue scholing
We begeleiden onze gastouders intensief bij het behalen van de benodigde diploma’s zodat zij als erkend gastouder thuis of bij de ouders in huis aan de slag kunnen. Daarnaast zorgen we dat je als gastouder op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen binnen de gastouderopvang en volg je continue scholing middels workshops en online cursussen.

Meer weten?
Wil je graag meer weten over het vinden van een gastouder of wil je als gastouder aan de slag? Neem dan contact met ons op. Wij informeren je er graag over!

Groeten,

Marion en Etiënne

Nieuws uit regio Meerssen, Sittard, Echt

Vind jouw gastouder vandaag nog.

„Niets geeft zo veel voldoening als een succesvolle match!“ Marion Devens

Erkende kinderopvang, een voorwaarde voor toeslag.

Gebruikmaken van opvang via een geregistreerd bureau is een voorwaarde voor het ontvangen van kinderopvangtoeslag. ViaViela regio Geulle voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen en is opgenomen in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) met het nummer: 210344465.

Bekijk ViaViela in regio Meerssen, Sittard, Echt in het LRK.

Goedgekeurd door de GGD.

Iedere vestiging van ViaViela wordt door de GGD getoetst op kwaliteitseisen. De resultaten van zo’n inspectie komen in een inspectierapport.

Lees hier het GGD-rapport van ViaViela in regio Meerssen, Sittard, Echt en de GGD-rapporten van aangesloten gastouders in het LRK.