Nieuws

regio Sneek, Heerenveen, de Friese Meren

Workshop 'Pedagogisch Kwaliteitshuis'

Pedagogische kwaliteit binnen de gastouderopvang is een steeds belangrijker thema. Met ons pedagogisch beleid sluiten we bij deze ontwikkeling aan. Het pedagogisch beleid stelt veilige, ontwikkelingsgerichte gastouderopvang, met oog voor de eigenheid van het kind, centraal. 

 

Pedagogisch werkplan

Omdat je bij gastouderbureau ViaViela bent aangesloten, wordt er van je verwacht dat je ons pedagogisch beleid kent en hiernaar handelt. Om dat zichtbaar te maken voor ouders en de GGD, kun je een pedagogisch werkplan maken. Wij geven je daar graag de tools voor en organiseren daarom een workshop waarin je hiermee aan de slag gaat. 
 

We nodigen je van harte uit voor de workshop pedagogisch Kwaliteitshuis
 
Tijdens de workshop krijg je een theoretische verdieping op ons pedagogisch beleid en werk je aan je eigen pedagogisch werkplan. Bij ViaViela doen we dat in de vorm van een pedagogisch Kwaliteitshuis. Aan het einde van de workshop heb je een eigen pedagogisch Kwaliteitshuis ingevuld waardoor het voor jezelf, ouders en de GGD zichtbaar is hoe je het pedagogisch beleid van ViaViela in de praktijk brengt. 

Datum: 18 maart 2019 van 19:30 uur - 21:30 uur
Locatie: Kindcentrum Willem Alexander
Adres: Admiraal de Ruyterstraat 6, 8331 RV Steenwijk

Datum: 25 maart 2019 van 19:30 uur - 21:30 uur
Locatie: BSO De Ule
Adres: Jeltewei 96, 8622 XV Hommerts

 

Meld jezelf nu aan!

Wil jij je verder professionaliseren en je talenten als gastouder verder ontwikkelen? Meld je dan voor 11 maart aan via i.jackson@viaviela.nl. Deelname is gratis. 

Heel graag tot ziens bij één van de workshops!