Nieuws

regio Uden, Oss, Veghel

Uitnodiging bijeenkomst: Jouw huisregels en uurtarief in 2024

De zomer is bijna voorbij en dat betekent dat het nieuwe jaar alweer snel voor de deur staat. Misschien ben jij ook al bezig met de nieuwe huisregels voor volgend jaar en welk uurtarief je wil gaan vragen?

Wij helpen je daar graag bij! Daarom nodigen we je uit voor één van onze informatieavonden.


Haal meer verdiensten uit je opvang

Graag willen we je adviseren en begeleiden. Vorig jaar hebben we een informatie avond gegeven over hoe je je kinderopvang wat commerciëler kan maken. Veel gastouders zijn op deze informatie avond geweest en hebben hierdoor ook de huisregels aangepast. Sommige gastouders vonden dit nog spannend en wilde eerst nog even de kat uit de boom kijken.

Nu zijn we een jaar verder en gastouders die vorig jaar onze adviezen hebben toegepast zijn erg enthousiast en willen niet meer terug en vragen zich zelfs af waarom ze dit niet eerder hebben toegepast!

In oktober willen we je graag uitnodigen om weer samen met ons na te denken over hoe je volgend jaar jouw kinderopvang commercieel sterker kunt gaan maken. Alles wordt momenteel duurder en de kinderopvang heeft te maken met plekjes tekort. Dit zijn gegevens waar we iets mee moeten doen.


Meer informatie en aanmelden

In de week van 23 tot en met 26 oktober (maandag tot en met donderdag) zijn we daarom iedere avond op kantoor geopend om met een groepje van maximaal 15 gastouders het hierover te hebben.

Tijd: van 19.30 tot 21.00 uur
*  Locatie: Kantoor ViaViela Uden, Moleneindstraat 4 in Uden


Meld je aan via deze link. Ga vervolgens naar 'Landelijke en regionale activiteiten en bijeenkomsten' en klik op 'Bekijk het aanbod'. Je kunt dan het regionale aanbod bekijken en je direct inschrijven.

Aan de bijeenkomst zijn geen kosten verbonden.
 
Ben jij nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor 2024? Meld je dan nu aan!

Heb je nog vragen, stel ze gerust.

Met vriendelijke groeten,

Gastouderbureau ViaViela
Ton, Lisette en Monique