Nieuws

regio Weert, Roermond, Leudal

Uitnodiging Nanny-kring

Vanaf dit jaar staat het thema ‘Gezonde Gastouderopvang’ centraal binnen ons gastouderbureau. Wij gaan voor het grootbrengen van een gelukkige én gezonde nieuwe generatie.

We nodigen je daarom graag van harte uit om mee te doen aan onze online quiz Gezonde Gastouderopvang!


Doe je mee?

De online quiz start op 15 maart om 19.30 uur en duurt ongeveer één uur. Zorg dat je klaar zit met een scherm waarop je aan onze online meeting kunt deelnemen én een smartphone of tablet waarmee je kunt inloggen bij Kahoot!

Online meeting - de link om in te loggen bij de online meeting ontvang je op 15 maart rond 19.00 uur in je mailbox
Kahoot! - Kahoot is een programma waarmee je met grote groepen op afstand een quiz kunt spelen. Ga naar www.kahoot.it (let op dat je niet automatisch .nl gebruikt) of download de app van Kahoot. Er wordt vervolgens gevraagd naar je e-mailadres en je Nickname. Om mee te doen aan de quiz vul je als laatste een code in. Deze staat op het scherm dat te zien is in de online meeting.


Win een prijs voor jouw opvang!

Bij een quiz horen prijzen. Dus als je meedoet, maak je kans op een leuk prijsje die je direct kunt gebruiken in je opvang!


Tip… bereid je goed voor!

Via Mijngastouderburo.nl heb jij gratis toegang tot de online cursus ‘Basismodule Gezonde Gastouderopvang’. In twee uur tijd leer je meer over de uitgangspunten van een gezonde gastouderopvang.

Als gastouder ben jij een opvoedpartner voor ouders en bevind je je in een ideale positie om jonge kinderen iets bij te brengen over een gezonde leefstijl. In de module lees je hoe je jouw interactievaardigheden inzet om het goede voorbeeld te geven, kinderen begeleidt bij een gezonde leefstijl en ouders ondersteunt bij het maken van gezonde keuzes voor hun kind.

Wil jij voordat je deelneemt aan de quiz voldoende kennis paraat hebben? Volg dan de online cursus ‘Basismodule Gezonde Gastouderopvang’. Log in op Mijngastouderburo.nl. Ga naar ‘Mijn gegevens’ en kies links in het menu voor ‘EHBO/Kwaliteitseisen’. Daar staat de online cursus voor je klaar.


Aanmelden


Stuur een mail om je aan te melden naar: d.bethlehem@viaviela.nl. Aanmelden kan tot uiterlijk 12 maart.

Graag tot 15 maart!
 
Met vriendelijke groet,

Gastouderbureau ViaViela
Daphne Bethlehem